Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι καλεσμένοι στο «Βράδυ» του Κωστόπουλου

Ποιους θα… ανακρίνει στο «Βράδυ» του.

Όχι έναν, ούτε δύο αλλά τρεις καλεσμένους θα έχει πάλι και αυτήν την Πέμπτη στην εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος. Και η αλήθεια είναι ότι και οι τρεις έχουν να πουν πολλά! Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που θα «ανακριθούν» από τον οικοδεσπότη;

Κατ’ αρχάς καλεσμένος θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός (και όχι μόνο, βεβαίως βεβαίως!) θα βρεθεί στο «Βράδυ» και θα μιλήσει για όλα! Άλλωστε έχει να πει πολλά: από το «Πενήντα πενήντα»που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέχρι τις παραστάσεις «Ψέμα στο ψέμα» που έχει σκηνοθετήσει και την «Χάρολντ και Μοντ» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Και σίγουρα η συζήτηση μεταξύ των δύο… Πέτρων θα επεκταθεί και σε πολλά ακόμα θέματα.

Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι και ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο κριτής του «Greek Idol» θα «ανακρίνει» τον κριτή του «X Factor» σε μία… talent show συζήτηση.

Τέλος, καλεσμένη είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου που από τις ερωτήσεις του Κωστόπουλου θα κριθεί αν θα συνεχίσει να είναι… μες στην καλή χαρά ή θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Γιατί ο Κωστόπουλος και με τις δύο προηγούμενες εκπομπές του απέδειξε ότι ρωτά ό,τι θέλει –και πρέπει!- χωρίς… δημοσιοσχεσίτικη διάθεση. Το δύσκολο είναι οι καλεσμένοι να τολμούν να απαντούν και να μην αφήνουν τα ερωτήματα να πλανώνται στον αέρα!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit η εκπομπή με τους τρεις καλεσμένους θα μαγνητοσκοπηθεί αύριο το απόγευμα για να προβληθεί κανονικά την Πέμπτη στις 11 το «Βράδυ»!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε