Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι καθυστερήσεις στα γυρίσματα του «Next Top Model»

Ποιες θα φύγουν κλαίγοντας από τη Μύκονο

Για δύο μέρες πήγαν στη Μύκονο οι συντελεστές του «Next Top Model» αλλά τελικά θα κάτσουν τρεις. Όχι βέβαια γιατί… καλοπερνούν (καλά, δεν είναι και για να τους λυπηθείς!) αλλά γιατί αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ήταν προγραμματισμένο η κριτική επιτροπή να δει τη Δευτέρα όλες τις υποψήφιες. Τελικά όμως οι Τζένη Μπαλατσινού, Χριστόφορος Κοτέντος και Χάρης Χριστόπουλος βλέποντας ότι οι διαγωνιζόμενες είναι πολύ ωραίες, ζήτησαν από την παραγωγή να δουν τις μισές τη μία μέρα και τις υπόλοιπες την επόμενη μέρα ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους και να μπορέσουν να πάρουν πιο σωστές αποφάσεις. Όπως και έγινε!

Έτσι, τη Δευτέρα η κριτική επιτροπή μαζί με τη Βίκυ Καγιά είδαν τις μισές από τις 35 υποψήφιες και χθες Τρίτη, τις υπόλοιπες.

Σήμερα όμως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, θα ανακοινώσουν ποιες θα είναι οι 25 κοπέλες που περνούν στην επόμενη φάση και ποιες θα είναι οι δέκα που θα… αποχαιρετήσουν το νησί των Κυκλάδων και την ελπίδα ότι θα είναι το «Next Top Model».

Οι 25 κοπέλες πρόκειται να φωτογραφηθούν  σήμερα και όλοι μαζί θα αναχωρήσουν αύριο Πέμπτη για να επιστρέψουν στην Αθήνα για την επόμενη φάση των γυρισμάτων.

Την επόμενη βδομάδα, σε γύρισμα που θα γίνει στο πλατό θα ανακοινωθεί ποιες θα είναι οι 20 που κατάφεραν με τη δοκιμασία της φωτογράφισης να κερδίσουν το εισιτήριο για το «σπίτι» του ριάλιτι. Οι 5 που δεν θα τα καταφέρουν θα αναχωρήσουν για τα δικά τους σπίτια.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αυτό που θέλουν στον ΑΝΤ1 είναι το «Next Top Model» να κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε