Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι Λεβέντης, Γκαγκάκη, Μουρατίδης, Θεοφάνους πήραν… τις ομάδες τους!

Τα εντατικά γυρίσματα και εκτός Αθηνών για τους κριτές του «X Factor».

Απόψε το βράδυ στις 9 ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ένα ακόμα επεισόδιο από τις οντισιόν στο «X Factor». Ωστόσο τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει πριν από μήνες, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς αφού το «X Factor LIVE» με παρουσιαστή τον Sakis θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.
 
Τις αμέσως επόμενες μέρες οι κριτές Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Νίκος Μουρατίδης και Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται να κάνουν γύρισμα με τις ομάδες τους. Ποια ομάδα όμως θα πάρει ο καθένας;
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο Γιώργος Λεβέντης θα αναλάβει την ομάδα των αγοριών, ηλικίας έως 25 ετών. Το γύρισμα με τα μέλη της ομάδας του θα γίνει την επόμενη βδομάδα και μάλιστα στην Ιθάκη, τόπο καταγωγής του Λεβέντη.
 
Ο Νίκος Μουρατίδης, νικητής του 2ου «X Factor» θα αναλάβει τους διαγωνιζόμενους, άντρες και γυναίκες, ηλικίας πάνω από 25 ετών. Μάλιστα, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, το γύρισμα με την ομάδα του έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.
 
Αναποφάσιστοι είναι ακόμα η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους για το ποια ομάδα θα πάρει ο καθένας. Πιο πιθανό όμως είναι ο Θεοφάνους να αναλάβει ξανά την ομάδα με τα γκρουπς και η Κατερίνα Γκαγκάκη την ομάδα με τα κορίτσια, ηλικίας έως 25 ετών. Αυτό θα οριστικοποιηθεί σύντομα γιατί το γύρισμα με το Γιώργο Θεοφάνους και την ομάδα του θα γίνει στην Αθήνα αλλά η Κατερίνα Γκαγκάκη με την ομάδα της θα πρέπει να ταξιδέψει εκτός Αθηνών. Το γύρισμα θα γίνει στο «Black Rock Studios» στη Σαντορίνη, που έχει δημιουργήσει ο έμπειρος παραγωγός στο χώρο της δισκογραφίας, Κώστας Καλημέρης, συνδυάζοντας χλιδάτη διαμονή με ένα υπερσύγχρονο στούντιο ηχογράφησης.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας, θα έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και οι κριτές θα αρχίσουν να δουλεύουν πιο εντατικά με τις ομάδες τους προσπαθώντας να κερδίσουν στο «X Factor»!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε