Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για το «Master Chef Junior»

Σήμερα, ως γνωστό, είναι ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του «πρώτου έλληνα Master Chef». Πριν καλά καλά όμως ολοκληρωθεί το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA υπάρχει έντονη φημολογία….

ότι το κανάλι της Μεσογείων έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το «Master Chef Junior». Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι το ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
 
Ποια είναι η αλήθεια; Έχουν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες για το ριάλιτι μαγειρικής με παιδιά;
 
Η απάντηση είναι… όχι βέβαια!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι υπεύθυνοι του MEGA δεν έχουν δώσει ακόμα το πράσινο φως στην ελληνική εταιρεία παραγωγής καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες με την ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του «Master Chef Junior». Βέβαια, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και το ριάλιτι μαγειρικής με παιδιά θα καταφέρει να βγει στον αέρα αλλά ωστόσο είναι σίγουρο ότι αυτό δεν θα προβληθεί πριν από τον Οκτώβριο του 2011.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αν όλα πάνε καλά, η προετοιμασία θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2011 και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο. Σκοπός του MEGA είναι να γυριστούν γύρω στα 17 επεισόδια τα οποία θα προβάλλονται μία φορά τη βδομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τον έως τώρα προγραμματισμό του καναλιού της Μεσογείων το «Master Chef Junior» θα προβάλλεται από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2011 για να ξεκινήσει στη συνέχεια, τον Ιανουάριο του 2012, ο δεύτερος κύκλος του «Master Chef». Να σημειώσουμε ότι τα γυρίσματα και για το δεύτερο «Master Chef» θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2011.
 
Οπότε όσοι βιάζεστε να δείτε μικρά παιδιά να προσπαθούν να μαγειρέψουν πρέπει να κάνετε υπομονή τουλάχιστον μέχρι του χρόνου τον Οκτώβριο. Προς το παρόν σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην prime time ζώνη!
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε