Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Παπαδάκης και Φερεντίνος μαζί!

Ο κύβος ερίφθη! Ή μάλλον ο παρουσιαστής συμφώνησε. Το μόνο που απομένει είναι κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Όπως όμως, όλα δείχνουν, μαζί με το Γιώργο Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι συναντήσεις ξεκίνησαν από χθες και στην αρχή ο Γιώργος Παπαδάκης συναντήθηκε με το Γιάννη Λάτσιο και το Στρατή Λιαρέλη.

Στη συνέχεια ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 συναντήθηκε με τον Χρήστο Φερεντίνο και το αποτέλεσμα της συνάντησής τους ήταν θετικό αφού, απομένει να διευκρινιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Και για να προλάβουμε κάθε… κακιά γλώσσα, οι εκκρεμότητες δεν έχουν να κάνουν με τις οικονομικές απολαβές αλλά με τεχνικής φύσης θέματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, δεν αποκλείεται στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου να βρεθεί η Μαίρη Συνατσάκη. Άλλωστε η νεαρή παρουσιάστρια είναι ένα πρόσωπο που πιστεύουν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1. Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι η Συνατσάκη είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητά το MEGA για το «Master Chef».

Πάντως, τις επόμενες μέρες θα διευκρινιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη στο ενημερωτικό κομμάτι και με το Χρήστο Φερεντίνο στο πιο ψυχαγωγικό να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Και σίγουρα Παπαδάκης και Φερεντίνος μαζί θα είναι ένα δύσκολο δίδυμο για τους αντιπάλους τους!

Γρηγόρης Μέλας

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε