Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Ποια είναι η καινούργια παρουσιάστρια στο «Life Style»

Αποκλειστικό: Ποια είναι η καινούργια παρουσιάστρια στο «Life Style»

 Φεύγει η Νίκη Κάρτσωνα και ΔΕΝ επιστρέφει ο Νίκος Παπαδάκης

Φέτος η εκπομπή «Life Style» έκλεισε την 7η χρονιά της στο τηλεοπτικό τοπίο. Η αλήθεια είναι ότι αν και έχει καταφέρει να «δημιουργεί» θέματα που αναπαράγονται και κάνουν υψηλές τηλεθεάσεις, η εκπομπή του ALTER δεν σημειώνει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κατά την ώρα προβολής της. Ίσως αυτό είδαν οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Μπουρναζίου και είπαν να αλλάξουν πολλά…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η επόμενη χρονιά φέρνει αρκετές αλλαγές στην εκπομπή. Κατ’ αρχάς, δεν αποκλείεται ακόμα και η αλλαγή στην ώρα προβολής της αφού όλα συζητούνται! Μπορεί λοιπόν να μην συνεχίσει να προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 9 αλλά σε άλλη ώρα κι ίσως και μέρα.

Αλλαγή επίσης θα υπάρξει και στη θεματολογία περιορίζοντας αρκετά το Style και προβάλλοντας περισσότερο το Life. Εκτός λοιπόν από τις πολλές αποκλειστικές συνεντεύξεις θα υπάρχουν και θέματα επικαιρότητας -όχι στιλ… Αυτιά, βεβαίως βεβαίως- αλλά με πιο life προσέγγιση! Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αποφασίστηκε η εκπομπή να μαγνητοσκοπείται λίγο πριν από την προβολή της και να γίνει αλλαγή στην παρουσίαση.

Έτσι, μόλις προχθές ανακοινώθηκε στην παρουσιάστρια Νίκη Κάρτσωνα ότι δεν θα είναι αυτή στην παρουσίαση του «Life Style» την 8η χρονιά προβολής της. Το «διαζύγιο» ήταν συναινετικό και… βελούδινο καθότι και οι δύο πλευρές (ALTER και παρουσιάστρια) είδαν ότι με τις αλλαγές πρέπει να γίνει αλλαγή και στον τρόπο παρουσίασης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit χθες λοιπόν, υπεύθυνοι του καναλιού συναντήθηκαν και μίλησαν με γνωστή δημοσιογράφο, αγαπητή στο χώρο αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Της εξήγησαν την ιδέα, το ανανεωμένο στιλ της εκπομπής και… όλα πήγαν καλά! Ακόμα δεν αποκαλύπτουμε το όνομά της και δεν δίνουμε περισσότερα στοιχεία για να μην μεταδίδουμε «φήμη»  αλλά είδηση όταν πλέον ο «γάμος» θα είναι ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία. Το μόνο που απομένει είναι η μέλλουσα παρουσιάστρια του «Life Style» να ρυθμίσει άλλες επαγγελματικές της υποχρεώσεις αφού ήδη βρίσκεται σε πετυχημένη τηλεοπτική εκπομπή.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ακόμα κι αν αυτό το «πάντρεμα» δεν πραγματοποιηθεί (πράγμα δύσκολο αφού και οι δύο πλευρές το θέλουν πολύ!) τα στελέχη του ALTER έχουν αποφασίσει να στραφούν προς δημοσιογράφο που να μπορεί να πάει τη θεματολογία της εκπομπής ένα βήμα πιο πέρα και να μην είναι απλώς «δροσερό κι όμορφο πρόσωπο». Και στο πλαίσιο αυτής της απόφασης αποκλείεται να αναλάβει την παρουσίαση ο Νίκος Παπαδάκης, όπως γράφεται τις τελευταίες μέρες.

Το μόνο που απομένει, όπως είπαμε, είναι κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις της δημοσιογράφου με τους πρώην συνεργάτες της για να μπορέσει να αναλάβει την παρουσίαση του Life Style!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε