Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια εκπομπή θα φιλοξενήσει… την κυρία Σούλα;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια εκπομπή θα φιλοξενήσει… την κυρία Σούλα;

Είναι ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής στη Λάρισα και μάλιστα η κυρία Σούλα είναι χορηγός της αθλητικής ομάδας ποδοσφαίρου «Βουκεφάλας».

 Επίσης, πριν λίγο καιρό η 67χρονη Χρυσούλα Αλευρίδου έδωσε χρήματα σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου της Πάτρας για λειτουργικά του έξοδα, ενώ όπως λέγεται, το ίδιο έχει κάνει και σε αρκετά σχολεία της Θεσσαλίας.

Η κυρία Σούλα λοιπόν, όπως είναι γνωστή, έχει δηλώσει πως «εγώ τα λεφτά δεν τα έχω στην Ελβετία, τα έχω στα πορνεία»! Για αυτά αλλά και για πολλά άλλα, όπως για το πώς ξεκίνησε ως ιερόδουλη, πότε αποφάσισε να γίνει επιχειρηματίας αλλά και γιατί αποφάσισε να κάνει τον «Οίκο Εποχής Σούλα» χορηγό αθλητικής ομάδας, θα μιλήσει αύριο… το βράδυ! Πού; Μα, στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, αύριο τα μεσάνυχτα!


Επίσης, μαζί με την κυρία Σούλα, καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ την Παρασκευή, στο «Βράδυ» θα είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος και η Δήμητρα Ματσούκα. Σίγουρα και σ’ αυτά τα «Βράδια» θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε