Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια παρουσιάστρια επιστρέφει στην TV… καβάλα σε ποδήλατο;

Τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση αλλά τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει και μάλιστα με το… ποδήλατό της.

Βέβαια απουσίαζε μπροστά από τις κάμερες αλλά «έντυνε» με τη φωνή της πολλά διαφημιστικά σποτ.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Σημίτη που μάλιστα πριν από λίγες μέρες απολύθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό «Best» όπου έκανε εκπομπή τα τελευταία 11 χρόνια. Η ίδια η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέβασε σε social media την είδηση γράφοντας πως «απολύθηκα από τον best L».

Όταν κλείνει όμως, μία πόρτα, ανοίγει κάποια άλλη. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στην περίπτωση της Αφροδίτης καθώς μετά από πολύχρονη απουσία από το τηλεοπτικό τοπίο, ετοιμάζεται να επιστρέψει σε αυτό μπροστά από τις κάμερες.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει να βγάλει στον αέρα μία καινούργια εκπομπή με τίτλο «Ποδηλατοδράσεις» και την οποία πρόκειται να παρουσιάζει η Αφροδίτη Σημίτη. Η εκπομπή έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 7 Απριλίου και όπως καταλαβαίνετε, θέμα της θα είναι ό,τι αφορά το ποδήλατο. Άλλωστε η εκπομπή ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του καναλιού του Φαλήρου που είναι γνωστό για την οικολογική δράση του και το ποδήλατο είναι ένας τρόπος μεταφοράς που σέβεται το περιβάλλον.

Έτσι, η Αφροδίτη Σημίτη καβάλα στο ποδήλατό της αναλαμβάνει δράση και θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για όσα έχουν σχέση με το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς: από το πώς μπορούμε να μετακινηθούμε με ασφάλεια έως τις εκδηλώσεις που γίνονται από φανατικούς οπαδούς του. Σίγουρα είναι μία εκπομπή στο πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής.  

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε