Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ποιο είναι το καινούργιο ντουέτο έκπληξη στο X FACTOR

 Άκουσαν παρατράγουδα και το ρίχνουν στο τραγούδι!

Η «είδηση» έσκασε χθες το απόγευμα: ένα καινούργιο ντουέτο μπαίνει στο αυριανό X FACTOR.
Η πρώτη σκέψη ήταν ότι ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να… τραβήξει σε διάρκεια το talent show του και γι’ αυτό άρχισαν τις καινούργιες εισόδους. Έτσι, μετά την αποχώρηση των «Τικ Τοκ» από το X FACTOR αποφάσισαν να βάλουν ένα καινούργιο ντουέτο για να καλύψει τα κενά της ομάδας του Γιώργου Θεοφάνους.
Μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική και δεν πρόκειται για ένα καινούργιο ντουέτο που θα μπει να διαγωνιστεί αλλά που θα εμφανιστεί ως guest στο αποψινό live του X FACTOR.
Και πραγματικά μιλάμε για ένα ντουέτο έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit απόψε το βράδυ στο 3ο live θα εμφανιστεί το πρωινό δίδυμο του καναλιού. Μόνο που το «δίδυμο» πιάνει τα μικρόφωνα και θα γίνει… του ντουέτο!

Ναι, ναι…! Καλά το καταλάβατε. Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα εμφανιστούν, θα τραγουδήσουν αλλά και θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή του X FACTOR.

Στο σημείο αυτό μάλιστα αξίζει να σας θυμίσουμε ότι οι δύο δημοσιογράφοι, πέρυσι κι ενώ είχαν πάρει φωτιά τα σενάρια που τους ήθελαν να χορεύουν στο «Dancing with the stars» ξεκαθάρισαν από την εκπομπή τους ότι δεν θα λάμβαναν συμμετοχή στο συγκεκριμένο talent show. Είχαν πει όμως ότι «εμείς θα κάνουμε το “Singing with the stars” γιατί μας αρέσει το τραγούδι». Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 μπορεί να μην τους άκουσαν αλλά τους άκουσαν οι υπεύθυνοι του MEGA που αποφάσισαν να κάνουν το «Just the two of us».

Απόψε όμως, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν ταλέντο στο τραγούδι. Κι εδώ που τα λέμε, μετά από τόσα… παρατράγουδα που έχουν ακούσει τελευταία οι δύο δημοσιογράφοι, ίσως είναι η κατάλληλη ώρα να πουν κι αυτοί κάνα τραγουδάκι!

Να τους προτείνουμε μάλιστα, αν δεν έχουν τίτλο για το ντουέτο τους, να επιλέξουν μεταξύ του «Χάρικα» (που ακούγεται και ως «χάρηκα») ή του «Καράχα» (που κάνει πιο… εξωτικό!). Μια καινούργια… καριέρα μπορεί να ξεκινήσει από το stage του αποψινού X FACTOR! Ποτέ δεν ξέρεις…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε