Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο talent show βάζει ο ΑΝΤ1 στον πάγο;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο talent show βάζει ο ΑΝΤ1 στον πάγο;

Έχω πολλές φορές αναφερθεί στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο με αποτέλεσμα τα στελέχη των σταθμών να αλλάζουν τις αποφάσεις τους από τη μία μέρα στην άλλη.

Πριν από λίγα χρόνια τα κανάλια προγραμμάτιζαν από την αρχή της σεζόν τι εκπομπές θα βγάλουν και πότε θα τις βγάλουν. Τώρα αποφασίζουν κάτι και αν δεν το δεις στον αέρα… τίποτα δεν είναι σίγουρο! Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, οι λόγοι που ανάγκασαν τα στελέχη του ΑΝΤ1 να αλλάξουν τις αποφάσεις τους δεν ήταν οι οικονομικές δυσκολίες, αλλά κυρίως ότι… δεν υπάρχει χώρος και χρόνος στο πρόγραμμά τους.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι την τρέχουσα σεζόν δεν θα δούμε στον αέρα το «Splash» που ήθελαν και είχαν ανακοινώσει ότι πρόκειται να βγάλουν. Στο συγκεκριμένο talent show οι διαγωνίζονται stars προσπαθούν να κερδίσουν… βουτώντας και αποδεικνύοντας ότι έχουν ταλέντο στις καταδύσεις! Ο λόγος που έκανε τα στελέχη του Αμαρουσίου να βάλουν στον πάγο το «Splash» είναι επειδή το πρόγραμμά τους είναι γεμάτο για αυτή τη σεζόν με προγράμματα που έχουν δοκιμαστεί και σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις. Έτσι μετά το τέλος του «Dancing With The Stars 4» θα ξεκινήσουν να μεταδίδουν το «Your Face Sounds Familiar 2» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει να βγάλουν το δεύτερο κύκλο του μέσα στον Μάρτιο κι έτσι οι Κυριακές… έκλεισαν! Τους υπόλοιπους δε μήνες θα συνεχίσουν κάθε Παρασκευή την προβολή του «Voice» που δικαιολογημένα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οπότε αποφάσισαν ότι δεν πρέπει αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που η διαφημιστική αγορά είναι αρκετά… θολή να βουτήξουν στα βαθειά για να βάλουν ένα τόσο πολυδάπανο πρόγραμμα το Σάββατο.

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η απόφαση να μπει στον πάγο το «Splash» είναι για την τρέχουσα σεζόν και στον ΑΝΤ1 θα το επανεξετάσουν για την αρχή της επόμενης σεζόν, αφού θέλουν να το βγάλουν στον αέρα, πιστεύοντας ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές, όπως έχει γίνει σε όποια χώρα έχει προβληθεί. Έτσι, μετά το χορό, το τραγούδι και τις μιμήσεις οι celebrities που θα διαγωνιστούν θα φορέσουν τα μαγιό τους και θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν τα κάνουν… μούσκεμα στις βουτιές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε