Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι celebrities πήγαν… κόντρα στο χρόνο;

Όλα πρέπει να συμβούν σε ένα λεπτό. Ο χρόνος τρέχει και οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία που τους έχει ανατεθεί, για να μείνουν εντός αγώνα.

Αυτό συμβαίνει στο «A minute to win it», το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο MEGA και το οποίο σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Στα δύο τελευταία επεισόδια που προβλήθηκαν παρακολουθήσαμε το Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Μπεκατώρου να διαγωνίζονται σε αυτό, προσπαθώντας να κερδίσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν είναι όμως, οι μόνοι celebrities που έλαβαν μέρος στο «A minute to win it».

Σε ένα επεισόδιο λοιπόν, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν τρεις ηθοποιοί από τα «Κλεμμένα όνειρα», την καθημερινή σειρά του MEGA. Συγκεκριμένα, οι Βάσω Λασκαράκη, Ορφέας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Λάγκος, προσπάθησαν να φέρουν εις πέρας τις δοκιμασίες που τους έβαλαν και να κερδίσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι τρεις ηθοποιοί έβαλαν τα δυνατά τους, πήγαν κόντρα στο χρόνο και το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε ένα από τα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού που θα προβληθεί μετά το Πάσχα.

Να σημειώσουμε μάλιστα, ότι τα στελέχη του MEGA σκέφτονται να δώσουν το πράσινο φως για το τηλεπαιχνίδι και για την επόμενη σεζόν αφού είναι ικανοποιημένοι από την πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης. Βέβαια, είναι ακόμα πολύ νωρίς, αφού κανείς δεν μπορεί από τώρα να πει με σιγουριά τι πρόκειται να γίνει next year!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε