Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιοι θα είναι ντάλα καλοκαίρι εντός πλατό!

Διακοπές και… παραλίες ξεχάστε τα, φαίνεται να τους είπαν και με γρήγορες διαδικασίες τους ανακοίνωσαν πως θα μείνουν εντός τηλεοπτικών πλατό για περισσότερο καιρό ενώ οι ανταγωνιστές τους θα είναι ξαμολημένοι στις παραλίες.
Να πάρουμε όμως, τα πράγματα και τις εκπομπές από την αρχή για να καταλάβετε τι γίνεται φέτος στο τηλεοπτικό τοπίο. Αν και μέχρι πέρυσι, οι περισσότερες εκπομπές κατέβαζαν ρολά μέσα Ιουνίου τώρα θα συνεχίσουν για περισσότερο καιρό ενώ μάλιστα κάποιοι μπορεί να μας πουν «καλό καλοκαίρι» μέσα Ιουλίου.
 
Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη οι πρώτοι που αναμένεται να αποχωρήσουν είναι ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος. Το «10 με 1 Μαζί» θα ολοκληρώσει την παρουσία του και θα κατεβάσει ρολά την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται (αν και μάλλον είναι χλωμό!) οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να τους δώσουν μία βδομάδα παράτασης βλέποντας ότι οι αντίπαλοί τους θα παραμείνουν για πολλές ακόμα μέρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το «Πρωινό Mou» θα σταματήσει την Παρασκευή 24 Ιουνίου ώστε να έχει επιστρέψει στο πλατό και η Φαίη Σκορδά. Ο «Καφές με την Ελένη» όμως θα συνεχίσει μέχρι την Παρασκευή 1η Ιουλίου. Άλλωστε προβλέπεται την ίδια μέρα να κατεβάσουν ρολά όλες οι εκπομπές στον ALPHA, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες… εκπλήξεις.

 
Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας σκέφτονται να κρατήσουν ακόμα περισσότερο καιρό on air τις παρέες των εκπομπών «Κους κους το μεσημέρι» και «Δέστε τους».

Έτσι, τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί οριστικά αν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Νίκος Μουτσινάς με τους συνεργάτες τους θα μας πουν «καλό καλοκαίρι» την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Πάντως, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, οι συγκεκριμένες εκπομπές, εκτός από την παραμονή τους ντάλα καλοκαίρι εντός πλατό θα πάρουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.   

 

 

Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε