Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ποιοι θα κάνουν ποδαρικό στο Θέμο

 Όλα όσα θα γίνουν απόψε στο «Όλα 11»!

Πρεμιέρα απόψε για το «Όλα 11» του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1.

Ο Βαγγέλης Περρής έχει ετοιμάσει πολλά βιντεάκια με όλο το υλικό που συγκέντρωσε το καλοκαίρι η ομάδα της εκπομπής και είναι σίγουρο ότι απόψε το βράδυ μετά τις 12 αρκετοί θα… υποφέρουν!

Ποιοι όμως, θα κάνουν ποδαρικό στην πρεμιέρα της εκπομπής;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι πρώτοι καλεσμένοι που θα τα πουν με το Θέμο και το Βαγγέλη θα είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και η Νάντια Μπουλέ.

Και σκεφτείτε τι έχουν να πουν…

Σίγουρα ο Θέμος θα ρωτήσει την Τατιάνα για το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1 αλλά και τη Νάντια για την τηλεοπτική κόντρα της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Άλλωστε στο «Όλα» τα λένε… όλα!

Και για του λόγου το αληθές, ακόμα ένας καλεσμένος που είναι γνωστό ότι τα λέει ΟΛΑ θα περάσει από το πλατό της εκπομπής. Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής λοιπόν θα… ανακρίνουν το Σταμάτη Γονίδη.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες το γύρισμα για την πρώτη εκπομπή πραγματοποιείται αυτήν την ώρα, λίγες ώρες πριν την προβολή του, όπως άλλωστε κάνει το «Όλα» για να έχει… φρεσκάδα.

Στην παρέα της εκπομπής θα είναι, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει στο Newsit και η Playmate 2010, Κάτια Δέδε.

Απόψε λοιπόν στις 12 το βράδυ, το «Όλα» μπαίνει δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο για να κάνει τους τηλεθεατές να γελάσουν και ορισμένους… να υποφέρουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε