Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκλειστικό : Ποιον… φοβούνται στο Greek Idol

Αποκλειστικό : Ποιον… φοβούνται στο Greek Idol

Η μάχη της τηλεθέασης είναι σκληρή και, όπως σε κάθε μάχη, κάποιοι… λιποτακτούν και προτιμούν να απέχουν. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Είναι γνωστό ότι την Τρίτη 10 Μαΐου και Πέμπτη 12 Μαΐου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision και ο τελικός το Σάββατο 14 Μαΐου. Είναι επίσης γνωστό ότι το φεστιβάλ τραγουδιού συνηθίζει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις κερδίζοντας τη μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Αυτό λοιπόν είδαν στον ALPHA και αποφάσισαν το Σάββατο 14 του μήνα να… αποσύρουν προσωρινά από τη μάχη της τηλεθέασης το «Greek Idol».

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το Σάββατο 14 Μαΐου στις 9 το βράδυ ο ALPHA δεν θα μεταδώσει live του «Greek Idol» αλλά θα προβάλλει σε επανάληψη best of του talent show. Οι ιθύνοντες στο κανάλι της Κάντζας κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση γνωρίζοντας ότι το φεστιβάλ της Eurovision καταφέρνει να κερδίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σημειώνει πάντα υψηλές τηλεθεάσεις.

Προτίμησαν λοιπόν να μην… κάψουν live του talent show απέναντι στο φεστιβάλ αλλά να προβάλλουν κάποια αποσπάσματα από οντισιόν και προηγούμενα live. Βέβαια, δεν αποκλείεται αν –κάτι που ελπίζουμε να μην γίνει- το ελληνικό τραγούδι δεν καταφέρει να περάσει στον τελικό, τότε δεν αποκλείεται την Τετάρτη (1 του μήνα) οι υπεύθυνοι του ALPHA να αποφασίσουν να βγουν ζωντανά το Σάββατο. Αλλά γνωρίζουν ότι ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση η μάχη με το ευρωπαϊκό φεστιβάλ, ακόμα και αν δυστυχώς, απουσιάζει από τον τελικό η ελληνική υποψηφιότητα θα είναι δύσκολη και θα φέρει απώλειες στο talent show τους.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, κάποιοι από τους υπεύθυνους του ALPHA ήθελαν το live να γίνει τις επόμενες μέρες, αλλά με τις έως τώρα αποφάσεις τους, φαίνεται ότι αυτό δεν θα γίνει, οπότε για μία βδομάδα δεν θα μεταδοθεί live «Greek Idol». Έτσι, το επόμενο «Greek Idol Live» και αποχώρηση διαγωνιζόμενου φαίνεται ότι θα έχουμε το Σάββατο 21 Μαΐου!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε