Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιον… ψήνουν στο STAR για να είναι δίπλα στη Ράλλη!

Πυρετός προετοιμασίας αυτές τις μέρες επικρατεί σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που προγραμματίζουν αρκετά καθυστερημένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια τις εκπομπές και τα προγράμματά τους.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που υπάρχει καθυστέρηση στην πρεμιέρα της καινούργιας μεσημεριανής εκπομπής που στήνουν στο STAR με παρουσιάστρια τη Νικολέττα Ράλλη. Οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κηφισιάς σκέφτονται και συσκέπτονται διαρκώς επιθυμώντας –πρωτίστως- η καινούργια εκπομπή να σημειώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις από το… κομμένο «Super Star» με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Τις τελευταίες μάλιστα μέρες έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα που θα βρεθούν στο πάνελ της εκπομπής. Ποιοι είναι όμως αυτοί που θα δίνουν καθημερινά τη μάχη της τηλεθέασης μαζί με την παρουσιάστρια;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στη μία από τις καρέκλες θα καθίσει ο Στάθης Παπούλιας που μέχρι πέρυσι βρισκόταν στην ανταγωνιστική εκπομπή του ALTER «Πολύ μπλα μπλα». Με μακρά εμπειρία πίσω από τις κάμερες είναι και η Φραντζέσκα Σαββοργιανάκη που τώρα δεν θα έχει χρέη αρχισυντάκτριας αφού φέτος θα περάσει μπροστά από τις κάμερες και θα καθίσει σε μία από τις υπόλοιπες καρέκλες.

Στην τρίτη καρέκλα όμως, πρόκειται να κάτσει κάποιος που έχει… ψήσει τους αντιπάλους του. Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιώργο Χατζηπαύλου που είναι η φωνή από το «Κάτι ψήνεται» στον ALPHA και που έχει αποδειχτεί σκληρός αντίπαλος για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων που μεταδίδονται εκείνη την ώρα. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε και στα «Σφηνάκια» μαζί με τη Νικολέτα Ράλλη θα περάσει τώρα μπροστά και θα προσπαθήσει να… ψήσει με την παρουσία του τις τηλεθεάσεις. Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η οριστική συμφωνία του με το STAR θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες. Έτσι όπως φαίνεται, η «φωνή» του «Κάτι ψήνεται» του ALPHA θα προσπαθήσει να… ψήσει τώρα και τους αντιπάλους του.

Στις επόμενες μέρες (για να μην πούμε ώρες!) θα οριστικοποιηθεί και το ποιοι ακόμη θα είναι στις υπόλοιπες καρέκλες. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν συναντηθεί με τους υπεύθυνους στο STAR είναι το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας αλλά και η τραγουδίστρια Χρύσπα.

Η πρεμιέρα της καινούργιας μεσημεριανής εκπομπής προγραμματίζεται για τις 26 Σεπτεμβρίου αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή για την επόμενη βδομάδα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε