Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος αποχωρεί από το «Πρωινό Mou»;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος αποχωρεί από το «Πρωινό Mou»;

Στην τελική ευθεία βρίσκονται ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά για την προετοιμασία της εκπομπής τους. Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, το ζευγάρι θα πει καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό, ξεκινώντας να τους κρατά και πάλι, ευχάριστη συντροφιά τα πρωινά.

Βέβαια, αυτή τη σεζόν, Γιώργος και Φαίη δεν θα έχουν απέναντί τους αντίστοιχη ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά για μία ώρα θα έρχονται αντιμέτωποι με το Γιώργο Παπαδάκη, που ολοκληρώνει πλέον την εκπομπή του στις 11 το πρωί. Κι αυτή η «μάχη» για την τηλεθέαση, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα…!

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, οι υπεύθυνοι του MEGA, μαζί με τους παρουσιαστές προσπαθούν να στελεχώσουν την εκπομπή με πρόσωπα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Εκτός από τον Τάσο Θεοδώρου που αποχώρησε για να μετακομίσει στην Κύπρο, τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων αποφάσισαν πως επειδή –καλώς εχόντων των πραγμάτων και των εξελίξεων- θα βγει στον αέρα το «Master Chef» με τη Μαίρη Συνατσάκη, η παρουσιάστρια να μην είναι και στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

Υπάρχει όμως, ακόμα μία αποχώρηση συντελεστή από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Νίκος Ευταξίας που παρουσίαζε στην εκπομπή θέματα μόδας δίνοντας χρηστικές συμβουλές στους τηλεθεατές, δεν θα είναι φέτος στο «Πρωινό mou» γιατί μετακομίζει στην Αμερική. Συγκεκριμένα, τους επόμενους μήνες ο γνωστός στιλίστας θα μένει στη Νέα Υόρκη και για να παρακολουθήσει διάφορα events που θα πραγματοποιηθούν εκεί, αλλά και γιατί πρόκειται να συνεργαστεί με διάφορες αμερικάνικες εταιρείες ρούχων, αλλά και καλλιτέχνες. Οι συνεργασίες αυτές μάλιστα είχαν ξεκινήσει πριν από μήνες, όταν ο Ευταξίας είχε ταξιδέψει στην Αμερική, αλλά είχε αναγκαστεί να τις «παγώσει», λόγω των εδώ επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Αφού όμως, τα κανόνισε όλα, αποφάσισε τους επόμενους μήνες να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με τα εκεί δρώμενα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, είναι τουλάχιστον μέχρι το Φεβρουάριο του 2013, αλλά αναμένεται να του γίνουν κι άλλες προτάσεις και έτσι θεωρείται σίγουρο ότι θα παραμείνει στην Αμερική, οπότε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δεν θα είναι καθόλου στο «Πρωινό mou». Βέβαια, οι σχέσεις του, τόσο με τα στελέχη του σταθμού, όσο και με τη Φαίη και το Γιώργο παραμένουν άριστες και μάλιστα οι δύο γνωστοί παρουσιαστές είναι αυτοί που, αφού γνωρίζουν και πιστεύουν πολύ στη δουλειά του, είπαν στο γνωστό στιλίστα πως πρέπει να αποδεχθεί τις προτάσεις που του έγιναν από την Αμερική. Μπορεί λοιπόν ο Νίκος Ευταξίας να αποχωρεί από το «Πρωινό Mou», αλλά είναι σίγουρο ότι με τις επαγγελματικές δραστηριότητές του στην Αμερική, θα γίνει θέμα στην πρωινή εκπομπή του MEGA και όχι μόνο…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε