Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος διάσημος έλληνας έκανε πρωτοχρονιά με τη Μαντόνα;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος διάσημος έλληνας έκανε πρωτοχρονιά με τη Μαντόνα;

Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει τις τελευταίες μέρες οι φωτογραφίες της Μαντόνα να τρώει τούμπα ενώ έκανε σκι!

 Η διάσημη ποπ σταρ πέρασε την πρωτοχρονιά στο Γκστάαντ συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς εκτός από τις διακοπές της, τραγούδησε και σε πάρτι που διοργάνωσε ο Βαλεντίνο. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μάλιστα, εκτός από τη Μαντόνα, είχε καλεσμένη και τη γνωστή ηθοποιό Αν Χάθαγουεϊ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου τραγούδησε κι αυτή στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Βαλεντίνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους του διάσημου μετρ της μόδας είναι και ένας έλληνας. Ποιος; Ο Ηλίας Ψινάκης, που βρίσκεται στο υπερπολυτελές χειμερινό θέρετρο, εδώ και μέρες, αποδεχόμενος την πρόταση που του έκανε ο φίλος του Βαλεντίνο να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά. Όπως έμαθα λοιπόν, ο γνωστός έλληνας μάνατζερ, βρίσκεται στο σαλέ του Βαλεντίνο και έκανε πρωτοχρονιά μαζί με τη Μαντόνα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ο Ηλίας Ψινάκης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σε συζητήσεις που είχε όλες αυτές τις μέρες των κοινών διακοπών τους με τη Μαντόνα και τη Χάθαγουεϊ για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, τους είπε ότι σκοπεύει, μέσα από την ιδιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας, να προβάλλει τη χώρα μας και την πρωτεύουσά της διεθνώς μέσα από διάσημους καλεσμένους.

Μην σας κάνει λοιπόν καμία εντύπωση αν μέσα στους επόμενους μήνες, η βασίλισσα της ποπ και η διάσημη ηθοποιός έρθουν στην Ελλάδα, καλεσμένες του Ηλία Ψινάκη, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο γνωστός μάνατζερ, όπου και να βρίσκεται, προσπαθεί να βρει τρόπους για να προσφέρει μέσα από τους διάσημους φίλους του στην Ελλάδα.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε