Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος είναι ο τρίτος κριτής για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα είναι το πρώτο γύρισμα για τον τέταρτο κύκλο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 προγραμμάτιζαν το talent show να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Μαρτίου αλλά όπως φαίνεται θα αναβληθεί για μία βδομάδα και αναμένεται να βγει on air την επόμενη Παρασκευή 23 του μήνα.

Αιτία της καθυστέρησης αυτής ήταν ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου αναζητούσαν το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής. Μετά την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη, τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούσαν να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο που θα καθίσει δίπλα στην Ευγενία Μανωλίδου και το Βαγγέλη Περρή.

Τον τελευταία μάλιστα καιρό τα στελέχη του ΑΝΤ1 λοιπόν πραγματοποίησαν αρκετές επαφές με γνωστά πρόσωπα, όπως το Γιώργο Θεοφάνους και το Γιώργο Μέρλο. Τελικά όμως, οι συζητήσεις με τι συνθέτη και τον αρχιτέκτονα δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα αφού στην τρίτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής θα καθίσει άλλος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αυτός που θα κρίνει μαζί με τη Μανωλίδου και τον Περρή τα ταλέντα που θα διαγωνιστούν είναι ο Χάρης Χριστόπουλος. Ο γνωστός φωτογράφος μόδας μετά από την κριτική επιτροπή του «Next top model» θα βρεθεί τώρα σε αυτήν του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» προσπαθώντας να κρίνει όχι το πώς τα πάνε οι διαγωνιζόμενοι μόνο στην πασαρέλα αλλά σε όποιο ταλέντο διαθέτουν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι αιτήσεις των διαγωνιζόμενων είναι πάρα πολλές και μάλιστα οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής έχουν επιλέξει πολλούς που θα προσφέρουν ένα ευχάριστο θέαμα. Αναμένουμε λοιπόν μέχρι το τέλος του μήνα που το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και οι κριτές Ευγενία Μανωλίδου, Βαγγέλης Περρής και Χάρης Χριστόπουλος θα προσπαθήσουν να βρουν το καλύτερο ταλέντο!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε