Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα βοηθήσει το Φερεντίνο και τη Χρηστίδου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα βοηθήσει το Φερεντίνο και τη Χρηστίδου

Είναι γνωστό πως διανύουμε δύσκολους καιρούς ακόμα και για… βασιλιάδες

Όχι! Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα αναφερθούμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η καθημερινή σειρά του MEGA «Βασιλιάδες» αλλά στις δυσκολίες που προσπαθεί να ξεπεράσει η ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού ΑΝΤ1» ώστε ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου να μην χάνουν με διαφορά στην κούρσα της τηλεθέασης από τους αντιπάλους τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

Πριν από λίγη ώρα σε κείμενο του Newsit με τίτλο «Αλλαγές στο “Πρωινό ΑΝΤ1” για να πάρει τα πάνω του στις τηλεθεάσεις» αναφερθήκαμε στην αλλαγή που σκοπεύουν να κάνουν στην εκπομπή τα στελέχη του ΑΝΤ1 κατεβάζοντας τον Παύλο Σταματόπουλο από το κοντρόλ της εκπομπής στο πλατό.

Έτσι κι έγινε…!Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει ο Νίκος Τιλκερίδης που την προηγούμενη σεζόν ήταν στο ALTER.Μετά από τις δυσάρεστες εξελίξεις που υπάρχουν στο κανάλι του Μπουρναζίου ο Τιλκερίδης αποφάσισε όπως είναι λογικό να ψάξει για καινούργια τηλεοπτική στέγη και μετά από επαφές που είχε με στελέχη του ΑΝΤ1 επιλέχθηκε για να αναλάβει την αρχισυνταξία στην πρωινή τους εκπομπή.

Έτσι, ο Παύλος Σταματόπουλος θα βρίσκεται καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής και μαζί με τους Χρήστο Φερεντίνο, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Ζαρίφη και Χριστίνα Πολίτη θα προσπαθήσουν να… πολεμήσουν τους αντιπάλους τους.

Το είχαμε αναφέρει και παλαιότερα πως είναι αναγκαίες οι αλλαγές στην εκπομπή για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον. Θα διαπιστώσουμε λοιπόν τις επόμενες μέρες αν οι αλλαγές αυτές φέρουν αλλαγή και στις τηλεθεάσεις της εκπομπής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε