Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πότε ανοίγει ξανά ο Λάκης το «Τσαντίρι» του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πότε ανοίγει ξανά ο Λάκης το «Τσαντίρι» του

Την προηγούμενη βδομάδα έγινε ξανά… της Τρίτης, με τον Λάκη Λαζόπουλο να στήνει ξανά το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του μετά από αρκετό καιρό απουσίας, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Οι θεατές στριμώχτηκαν στο ανακαινισμένο θέατρο, αλλά και οι τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες τους, δίνοντας υψηλές τηλεθεάσεις στον ALPHA. Όπως σας είχα αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα, ο Λάκης σκοπεύει να βγάλει τέσσερα «Τσαντίρια» από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Μπορεί ακόμα να μην έχει οριστικοποιηθεί από ποιες περιοχές θα βγουν το 3ο και 4ο «Τσαντίρι», αλλά το επόμενο θα βγει από τη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε αυτές τις μέρες ο Λαζόπουλος βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα καθώς από αύριο, στο θέατρο «Ράδιο Σίτυ», ανεβαίνει η παράσταση «Sorry… I’ m Greek».

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ο χώρος που θα στηθεί το «Τσαντίρι» στη Θεσσαλονίκη, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, προγραμματίστηκε ο Λάκης να τραβήξει ξανά κουρελού την Τρίτη 25η Μαρτίου. Ανήμερα λοιπόν της εθνικής μας επετείου ο Λάκης θα σηκώσει ξανά το λάβαρο… της σάτιρας. Κι είναι σίγουρο ότι με τη γλώσσα του που… κόκαλα δεν έχει, αλλά κόκαλα τσακίζει θα «σφάξει» πολλούς!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε