Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκλειστικό: πότε θα μπει «Με το δεξί» στο καινούργιο σπιτικό της η ηρωίδα μάνα

Η ιστορία της είχε συγκινήσει το πανελλήνιο. Η περιπέτεια της οικογένειας Διαμαντόπουλου ξεκίνησε το 2008 όταν το σπίτι τους στη Βάλμη Πηνείας χτυπήθηκε από τον καταστροφικό σεισμό.

 Στις αρχές του χρόνου από βραχυκύκλωμα προκλήθηκε φωτιά στο σπίτι ενώ μέσα βρίσκονταν τα τρία από τα εννέα παιδιά της οικογένειας. Χωρίς να λογαριάσει τίποτα, η μητέρα τους Μαρία Διαμαντοπούλου εγκυμονούσα στο δέκατο παιδί τους όρμησε στις φλόγες και έβγαλε έξω τα τρία αγγελούδια της.

Όπως είχε δηλώσει τότε στην εφημερίδα Espresso η 30χρονη γυναίκα «ο άνδρας μου και τα έξι παιδιά έλειπαν στα χωράφια. Εγώ βρισκόμουν στο σπίτι με τους ηλικιωμένους γονείς μου και τα τρία από τα εννέα παιδιά μου. Δεν πήγα στο χωράφι καθώς διανύω τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Ξαφνικά, ενώ βρισκόμουν λίγα μέτρα μακριά, είδα μαύρους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι μας και τρελάθηκα! Μέχρι να φτάσω, είδα φωτιά να βγαίνει από τα παράθυρα και άκουγα τα παιδιά μου να κλαίνε. Μέσα στο σπίτι ήταν οι γιοι μου, ο Δημήτρης και ο Νίκος, τριών και πέντε ετών, το μωρό μας, ένα αγοράκι μόλις ενός έτους που ήταν στην κούνια, καθώς και ο ανιψιός μου. Τρελάθηκα! Θόλωσα! Πήδηξα τη μάντρα, πήρα το λάστιχο, μπήκα στο σπίτι και φώναζα για να δω πού βρίσκονταν. Από τους καπνούς δεν έβλεπα τίποτα. Πιστεύω ότι η Παναγία με βοήθησε να τα βρω γρήγορα και να τα βγάλω σώα έξω». Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες η Μαρία Διαμαντοπούλου κατάφερε να τους βγάλει έξω από το φλεγόμενο σπίτι και όπως είπε «μόλις βγήκαμε έξω και είδα ότι τα παιδιά και οι γέροντες ήταν ζωντανοί, πήρα τον άνδρα μου, ο οποίος ήρθε άμεσα στο σπίτι. Μαζί με τους γείτονες κατάφεραν και έσβησαν τη φωτιά και μετά πήγαμε όλοι μαζί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, τα παιδάκια μου δεν έχουν πάθει τίποτα. Είναι καλά».

Η περιπέτειά της αυτή συγκίνησε τον ΑΝΤ1 που μαζί με τον Σπύρο Σούλη αποφάσισαν να χτίσουν ένα καινούργιο σπιτικό για την οικογένεια Διαμαντοπούλου.

Έτσι, μετά από αρκετά προβλήματα σε επίπεδο παραγωγής όλα είναι έτοιμα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στις 15 Μαΐου ο Σπύρος Σούλης μαζί με όλο το επιτελείο της εκπομπής του κατεβαίνει στην Ηλεία για να χτίσει το καινούργιο σπιτικό της πολυμελούς οικογένειας. Λόγω του ότι το σπίτι βρίσκεται μακριά από την έδρα της εκπομπής, μπορεί οι εργασίες να διαρκέσουν περισσότερο χρονικό διάστημα από το συνηθισμένο αλλά σκοπός του ΑΝΤ1 είναι η ηρωίδα μάνα με το σύζυγο και τα παιδιά τους να μπουν «Με το δεξί» στο καινούργιο τους σπιτικό μέχρι το τέλος Μαΐου. Κι είναι σίγουρο ότι ο Σπύρος Σούλης με την ομάδα του θα τα καταφέρουν…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε