Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ψυχραιμία, γιατί έρχονται… ο Πούμπουρας κι ο Βλάχος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ψυχραιμία, γιατί έρχονται… ο Πούμπουρας κι ο Βλάχος!

Η ισχύς… φέρνει γέλιο! Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτονται στον ΑΝΤ1 και αποφάσισαν να τους… παντρέψουν ξανά.

Ποιους; Το Σάββα Πούμπουρα και το Δημήτρη Βλάχο που είχαν κάνει… μαύρη τη ζωή σε πολλούς, με τις οδηγίες που έδιναν στην εκπομπή «Πλάκα κάνεις» και που τελικά όλοι, τηλεθεατές αλλά και τα «θύματά» τους, έσπαγαν πλάκα.
Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 λοιπόν, αποφάσισαν να ενώσουν ξανά τους δύο νεαρούς παρουσιαστές και να τους βάλουν να κάνουν φάρσες σε ανύποπτα «θύματα» που θα χάσουν πολλά, όπως το χρηματικό έπαθλο που θα δίνουν, αν χάσουν την ψυχραιμία τους.

Αν και έχετε λοιπόν πολλούς λόγους να γίνετε… έξαλλοι, προσπαθήστε σε ό,τι «περίεργο» σας συμβεί τους επόμενους μήνες, να παραμείνετε cool και ψύχραιμοι, γιατί αν αρχίσετε να βρίζετε, τότε μπορεί να πεταχτούν από κάποια μεριά ο Πούμπουρας και ο Βλάχος και να σας πουν «κοίτα τι έχασες», ενώ θα σας δείχνουν αρκετά ευρωπουλάκια!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα, αλλά σκοπός των υπευθύνων του ΑΝΤ1 είναι η εκπομπή να προβληθεί την ερχόμενη σεζόν. Βέβαια, επειδή αναμένεται ότι τα επεισόδια θα πάνε καλά και θα βγάλουν πολύ γέλιο, τότε δεν αποκλείεται, αν στο Μαρούσι έχουν ανάγκη να… γελάσουν από τις τηλεθεάσεις, να την προβάλλουν νωρίτερα, στο τέλος της φετινής σεζόν. Ίδωμεν λοιπόν το πότε… θα γελάσουμε οι τηλεθεατές που έχουμε ανάγκη το γέλιο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε