Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Σε ποια εκπομπή θα πάει καλεσμένη η Μαριέττα Χρουσαλά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Σε ποια εκπομπή θα πάει καλεσμένη η Μαριέττα Χρουσαλά

Οι προτάσεις πέφτουν βροχή αλλά…

Ενόψει της καινούργιας σεζόν και μετά το γλέντι στο θωρηκτό «Αβέρωφ» πολλές είναι οι εκπομπές που θέλουν καλεσμένη τη Μαριέττα Χρουσαλά για να πει τη δική της άποψη.

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας στο Newsit να διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει τηλεφωνήσει στη Μαριέττα για να την καλέσει στην «Πρωινή μελέτη», αλλά ισχύει ότι η νιόπαντρη παρουσιάστρια έχει δεχθεί καταιγίδα προτάσεων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, που προέρχονται από το στενό φιλικό περιβάλλον της Μαριέττας Χρουσαλά, διαψεύδονται κατηγορηματικά οι φήμες που θέλουν τη Μαριέττα Χρουσαλά να έχει προγραμματίσει τηλεοπτική εμφάνιση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αυτό που αποσαφηνίζεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους -που είναι πάρα πολλοί- είναι το ότι η Μαριέττα δεν σκοπεύει να μιλήσει για τα όσα έχουν συμβεί στο θωρηκτό «Αβέρωφ» σε καμία τηλεοπτική εκπομπή! Να δούμε αν κάποιος καταφέρει να… σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει! Προς το παρόν όμως, υπάρχει απαγορευτικό!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε