Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Σήμερα το τέλος στη «Ζωή της άλλης»

Έχει καταφέρει να κερδίζει τους αντιπάλους της στη μάχη της τηλεθέασης και μάλιστα με μεγάλες διαφορές. Η μετακόμισή της στην prime time ζώνη έφερε για το MEGA ακόμα μεγαλύτερες τηλεθεάσεις.

Σήμερα όμως, είναι μία… δύσκολη μέρα για τους περισσότερους συντελεστές της καθώς θα ακουστεί το τελευταίο «εντάξει, το έχουμε, stop!». Και μετά από αυτό οι κάμερες θα σταματήσουν να καταγράφουν τις εξελίξεις στη σειρά. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σήμερα είναι προγραμματισμένο να γυριστούν οι τελευταίες σκηνές (κάποιες «ουρές» όπως λέγονται) της σειράς που εκκρεμούν από προηγούμενα γυρίσματα. Και τα φώτα στα πλατό θα σβήσουν ενώ οι συντελεστές θα ελπίζουν να τα πουν σύντομα σε κάποια άλλη σειρά…!

Η σειρά πάντως που θα συνεχίσει να μεταδίδεται στο MEGA θα υποστεί κάποιες… περικοπές προκειμένου να καταφέρει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν και να ολοκληρώσει την παρουσία της το Δεκέμβρη. Γιατί μην φανταστείτε ότι… τράβηξαν την πλοκή και γύρισαν περισσότερα επεισόδια. Αν και θα το ήθελαν πολύ, ωστόσο υπάρχουν οικονομικές και σεναριακές δυσκολίες. Οι πρώτες είναι γνωστές και από αυτές δεν γλιτώνουν ούτε πετυχημένες σειρές ενώ λόγω του ότι η ιστορία της σειράς έχει αγοραστεί από το εξωτερικό δεν μπορούν να επέμβουν και πολύ στην πρωτότυπη υπόθεση. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν οικονομία στη φετινή διάρκεια προβολής της.

Αντί λοιπόν η σειρά να μας αποχαιρετήσει μέσα Ιουνίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα κατεβάσει ρολά τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Επίσης, με κάθε ευκαιρία οι υπεύθυνοι του MEGA θα αναβάλλουν την προβολή της και θα… κρατούν επεισόδια ενώ την επόμενη σεζόν θα προβάλλεται τρεις φορές τη βδομάδα από τέσσερις που προβάλλεται τώρα. Λίγο από δω, λίγο από κει θα καταφέρουν το φινάλε να προβληθεί το Δεκέμβριο και είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει κόκκινο στις τηλεθεάσεις.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε