Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Στη φωτογράφηση του Φερεντίνου

Τι ετοιμάζει για το DEAL

Την Πέμπτη το μεσημέρι ο Χρήστος Φερεντίνος βρέθηκε στο στούντιο του φωτογράφου Θωμά Χρυσοχοΐδη για να φωτογραφηθεί ενόψει της καινούργιας σεζόν.

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν φωτογραφήθηκε μόνο για το «Deal» αλλά και για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Βλέπετε ο Φερεντίνος δεν είναι και πολύ των φωτογραφήσεων οπότε ήταν ευκαιρία με ένα σμπάρο -κλικ να γίνουν και οι δύο φωτογραφήσεις.

Παρ’ όλα αυτά ο Χρήστος, όπως πάντα, ήταν σε μεγάλα κέφια και δεν σταμάτησε να αστειεύεται και να κάνει πλάκα με το Θωμά αλλά και όλους όσοι ήταν παρόντες στο στούντιο. Αυτό που συμπέραναν όλοι λοιπόν είναι ότι ο Φερεντίνος είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του «Deal». Λογικό αφού είναι ένα τηλεπαιχνίδι που έδωσε πολύ χρήμα στους συμμετέχοντες και πολλές τηλεθεάσεις στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit μέσα στις επόμενες βδομάδες πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Deal». Και το τηλεπαιχνίδι θα έχει αρκετές αλλαγές!

Κατ’ αρχάς το σκηνικό είναι ανανεωμένο και πολύ πιο… fresh, τηρώντας και το σλόγκαν του ΑΝΤ1. Το κυριότερο όμως είναι ότι το «Deal» θα δίνει 150 χιλιάδες ευρώ ενώ μάλιστα δύο φορές τη βδομάδα οι παίκτες θα έχουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να τα διεκδικήσουν αφού οι υπεύθυνοι του καναλιού… θέλουν να τα δώσουν στους τηλεθεατές για να εισπράξουν τηλεθεάσεις!

Ήδη οι συμμετοχές είναι εκατοντάδες και αυτές τις μέρες οι υπεύθυνοι της παραγωγής κάνουν casting. Μόνο που δεν ψάχνουν μόνο παίκτες αλλά και δικηγόρο και μάλιστα γυναίκα. Τις επόμενες μέρες όμως, θα κλείσει η συμφωνία ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Κι απ’ ότι φαίνεται, ο Χρήστος Φερεντίνος είναι έτοιμος να κάνει μεγάλο… deal με τις τηλεθεάσεις!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε