Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Alter η Τσιμτσιλή

Η Τσιμτσιλή “έφαγε” τη Λόη. Μελαχροινή εναντίον ξανθιάς σημειώσατε 1!

‘Οσο απίστευτο κι αν φαίνεται για τα τηλεοπτικά δεδομένα η μελαχροινή Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρδισε στην μάχη την ξανθια Βάσια Λόη.
  
Μια μάχη με έντονο παρασκήνιο, αφού όλο τον προηγούμενο χρόνο οι 2 παρουσιάστριες του Alter συγκατοικούσαν αναγκαστικά κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη.

‘Οταν μαθεύτηκε οτι η Φαίη Σκορδά θα έφευγε από το κανάλι του Μπουρναζίου η κόντρα μεταξύ τους φούντωσε για το ποιά θα αναλάβει την καθημερινή εκπομπή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit χθες το βράδυ στέλεχος του Alter ανακοίνωσε στην Βάσια Λόη οτι θα μετατεθεί ξανά στο Σαββατοκύριακο αφού την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή θα παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η Βάσια Λόη αποχώρησε έντονα δυσαρεστημένη απο το κανάλι.

Και έκανε υπομονή μέχρι σήμερα το μεσημέρι όπου σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από το Alter.

Χωρίς να πεί τίποτα για την απόφαση μετάθεσής της στο Σαββατοκύριακο, δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από το κανάλι.

Αν και χθές στην τελευταία εκπομπή της ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του καναλιού για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.

Βέβαια μέχρι τότε δεν ήξερε….

Το σίγουρο είναι οτι η Τσιμτσιλή θα παρουσιάζει την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή και η Βάσια Λόη αν δεχτεί να παραμείνει στο Alter θα παρουσιάσει την εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

  Αν όμως θελήσει να φύγει από το καναλι σύμφωνα με τις ίδιες εγκυρες πληροφοριες η απόφασή της μάλλον θα γίνει αποδεκτή και θα βρεθεί άλλη παρουσιάστρια για το Σαββατοκύριακο. Εξάλλου αυτό που ενδιαφέρει το Alter είναι η καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε