Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Συναινετικό «διαζύγιο» ΑΝΤ1 με Θρασκιά

Την Παρασκευή ολοκληρώνει την παρουσία του στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Elatte» με τη Ράνια Θρασκιά

 αφού τη Δευτέρα επιστρέφει στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Τι θα κάνει όμως η Ράνια Θρασκιά; Θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας κάποια εκπομπή; Η απάντηση είναι «όχι»
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι δύο πλευρές, ΑΝΤ1 και Θρασκιά, μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις είδαν ότι τελικά δεν υπάρχει πεδίο συνεργασίας.

Προς το παρόν…! Και το λέμε αυτό γιατί το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά και η δημοσιογράφος είναι ευχαριστημένοι από την καλοκαιρινή τους συνεργασία και, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μέσα στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για το τι θα γίνει τον επόμενο χρόνο.

Προσοχή: λέμε «χρόνο» κι όχι «σεζόν»! Αν δηλαδή υπάρξει πεδίο (εκπομπή) συνεργασίας που να ταιριάζει στο ύφος της Ράνιας Θρασκιά θα της προταθεί μέχρι το τέλος του χρόνου ώστε να ξεκινήσει στο δεύτερο μέρος της σεζόν, δηλαδή γύρω στον Φεβρουάριο.

Προς το παρόν λοιπόν αύριο η Ράνια Θρασκιά ολοκληρώνει την εκπομπή «Elatte» στον ΑΝΤ1 και θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μπορεί η συνάντηση με τους τηλεθεατές να γίνει… νωρίτερα από τον επόμενο χρόνο κι όχι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αλλά δεν θα αποκαλύψουμε περισσότερα μέχρι να είμαστε σίγουροι για το τι πρόκειται να γίνει…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε