Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τα σχέδια του MEGA για τον Αρναούτογλου

 Χιλιάδες συμμετοχές για το «Money Drop». Προβλήματα έχει φέρει το «Money Drop» στο MEGA.

 Βέβαια ο… πονοκέφαλος που έχει προκαλέσει το τηλεπαιχνίδι με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στα στελέχη του καναλιού πρέπει να πούμε ότι είναι… ευχάριστος!

Μην παραξενεύεστε και θα σας τα εξηγήσουμε όλα…

Κατ’ αρχάς, υπάρχουν χιλιάααααδες συμμετοχές υποψηφίων που θέλουν να συμμετάσχουν στο τηλεπαιχνίδι. Να σκεφτείτε ότι σε άλλες εποχές, καλύτερες για την τηλεόραση, είναι σίγουρο πως το «Money Drop» λόγω της επιτυχίας που σημειώνει θα γινόταν καθημερινό. Δυστυχώς όμως τελευταία τα money τρέχουν σε drops από τις κάνουλες των τηλεοπτικών καναλιών, οπότε θεωρείται αδύνατον να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, τα στελέχη στο κανάλι της Μεσογείων, βλέποντας την ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού σκοπεύου να πάνε ένα βήμα μπροστά το τηλεπαιχνίδι και να βάλουν περισσότερους παίκτες στο παιχνίδι του Αρναούτογλου.

Με γοργούς ρυθμούς λοιπόν οι υπεύθυνοι στο MEGA ετοιμάζουν την πλατφόρμα ώστε στο τηλεπαιχνίδι να μπορούν να συμμετέχουν και μέσα από το διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό και το τηλεπαιχνίδι συνεχίζει να μεταδίδεται ζωντανά και να μην προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στόχος του καναλιού είναι αυτό να πραγματοποιηθεί από τον καινούργιο χρόνο, δηλαδή μέσα στον Ιανουάριο. Άλλωστε είναι κάτι που το είχαν προγραμματίσει από την αρχή αλλά αντιμετώπισαν διάφορα τεχνικά προβλήματα. Τώρα όμως όλα έχουν βρει το δρόμο τους και τον τρόπο τους, οπότε όσοι θέλετε να παίξετε στο παιχνίδι θα μπορέσετε να συμμετέχετε έστω και διαδικτιακά.

Κι αυτό είναι κάτι που θέλει κι ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού είναι ολοφάνερο ότι ο παρουσιαστής ευχαριστιέται πολύ το τηλεπαιχνίδι. Ο Άρνι είναι γρήγορος και χαλαρός, όπως ο… παλιός καλός Γρηγόρης αποδεικνύοντας ότι έχει ξανακάνει «όμορφο» τον κόσμο του!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε