Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τελικά δεν θα είναι στο «Face»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τελικά δεν θα είναι στο «Face»

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ενώ όπως σας είχα γράψει και σε προηγούμενα κείμενα, η δεκάδα των καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν στο δεύτερο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» είχε κλείσει, τελικά ένας από αυτούς δεν πρόκειται να λάβει μέρος.

Οι γυναίκες που θα λάβουν μέρος είναι οι Σοφία Βόσσου, Μπέτυ Μαγγίρα, Ελευθερία Ελευθερίου, Βανέσα Αδαμοπούλου και Σοφία Κουρτίδου, ενώ η πεντάδα των αντρών αποτελείτο από τους Κώστα Ευρυπιώτη, Λευτέρη Ελευθερίου, Γιάννη Σαββιδάκη, Άρη Πλασκασοβίτη, και Κώστα Δόξα.
Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου τελικά ο Κώστας Ευρυπιώτης δεν θα λάβει μέρος στο talent show, λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» που ανεβαίνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, αφού ξεκίνησε πέρυσι το χειμώνα και στη συνέχεια το καλοκαίρι έκανε περιοδεία σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Αν και αρχικά θεωρούσε ότι μπορούσε να τα κατάφερνε, τελικά λόγω των θεατρικών παραστάσεων πιστεύει ότι δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις πρόβες που χρειάζονται για να «μεταμορφώνεται» κάθε βδομάδα, οπότε και μετά από συνεννόηση με τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μη λάβει μέρος. Βέβαια ο Ευρυπιώτης είναι πολύ δημοφιλής και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να τον δούμε στο συγκεκριμένο talent show. Ωστόσο η απόφαση είναι οριστική και μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝ1 ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα τον αντικαταστήσει.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και αν στην κριτική επιτροπή θα είναι και ο Τάκης Ζαχαράτος ή αλλιώς τα στελέχη του σταθμού θα πρέπει να κάνουν επαφή με κάποιο άλλο πρόσωπο.
Πάντως ο δεύτερος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar» είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Κυριακή 9 Μαρτίου με τη Μαρία Μπεκατώρου να υποδέχεται στη σκηνή τους δέκα καλλιτέχνες που θα μεταμφιέζονται σε ξένους και έλληνες σταρ, προσπαθώντας συγχρόνως να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε