Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Θα πάρει…εκδίκηση για το «X Factor»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Θα πάρει…εκδίκηση για το «X Factor»!

Ποιος από τους κριτές έχει προηγούμενα μαζί της;

Το βράδυ της Παρασκευής στις 9 είναι το live του «X Factor» και όλοι οι διαγωνιζόμενοι σήμερα έκαναν σκληρή πρόβα, την οποία μάλιστα παρακολούθησαν ο Γιώργος Λεβέντης και η Κατερίνα Γκαγκάκη. Αλλά το… θέμα είναι ποιοι θα βρεθούν αύριο ως καλεσμένοι στο talent show του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit αύριο στη σκηνή του «X Factor» θα βρεθούν και θα τραγουδήσουν κάποια δικά τους παιδιά. Κατ’ αρχάς το συγκρότημα «48 ώρες» που μπορεί να εμφανίζεται στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου στον ALPHA αλλά έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή τους στο talent show του ΑΝΤ1.

Επίσης καλεσμένη θα είναι και η Ήβη Αδάμου. Και δεν θα πάει μόνο για να τραγουδήσει αλλά και για να πάρει την… εκδίκησή της, η οποία μάλιστα θα είναι… χρυσή! Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια θα παραλάβει χρυσό δίσκο για τις πωλήσεις του άλμπουμ της «Καλοκαίρι στην καρδιά». Το σίγουρο είναι ότι το χρυσό δίσκο ΔΕΝ θα της παραδώσει ο Γιώργος Θεοφάνους αφού μεταξύ άλλων οι σχέσεις του συνθέτη με τη δισκογραφική εταιρεία SONY δεν είναι και οι καλύτερες. Μην ξεχνάτε ότι ο συνθέτης ήταν αυτός που με την ψήφο του είχε βγάλει εκτός «X Factor» την Ήβη με αφορμή να ξεσπάσει πόλεμος με τη δισκογραφική εταιρεία.

Έτσι αύριο η Ήβη Αδάμου έρχεται από την Κύπρο για να πάει κατευθείαν στο «X Factor», να τραγουδήσει και να παραλάβει και το χρυσό δίσκο της. Το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσει ο Γιώργος Θεοφάνους και τι θα πει για την απονομή. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε αύριο στο live του «X Factor». Πάντως, η εκδίκηση μπορεί να είναι… και χρυσή!

Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε