Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι έγινε στην κρίσιμη συνάντηση του Λιάγκα και της Σκορδά με το Mega;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι έγινε στην κρίσιμη συνάντηση του Λιάγκα και της Σκορδά με το Mega;

Πριν από λίγο καιρό, πρώτα στο Newsit, σας είχαμε αναφέρει το θρίλερ που υπήρχε με το «Πρωινό mou».

Παρά την επιτυχία της πρωινής εκπομπής του Mega, που καταφέρνει τα δύο χρόνια προβολής της να βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή της τηλεθέασης, τα στελέχη του σταθμού δεν μπορούσαν με βεβαιότητα να πουν ότι θα κατάφερναν, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, να συνεχίσουν να βγάζουν στον αέρα live εκπομπή.

Τελικά όμως, οι εξελίξεις, όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ήταν θετικές και έτσι το μόνο που απέμενε ήταν το ραντεβού των δύο παρουσιαστών με στελέχη του σταθμού. Το οποίο, αντίθετα με ορισμένους που πιστεύουν ότι θα γίνει την επόμενη βδομάδα, έγινε και αποφασίστηκαν πολλά…

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, χθες, το μεσημέρι της Τετάρτης, αμέσως μετά την εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πήγαν στο Mega όπου συναντήθηκαν με το διευθυντή προγράμματός του, Πέτρο Μπούτο.

Τι ειπώθηκε σε αυτή τη συνάντηση;

Κατ’ αρχάς, ήταν σαφές ότι και το Mega και οι παρουσιαστές θέλουν να συνεχίσει η εκπομπή και την επόμενη σεζόν καθώς και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από τη συνεργασία..

Αυτό όμως, που ειπώθηκε και στο οποίο συμφώνησαν όλοι είναι ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές ώστε να ανανεωθεί η εκπομπή και να συνεχίσει να «ηγείται» στην κούρσα της τηλεθέασης. Επίσης, σύμφωνα με τις «επιταγές» των καιρών, και οι δύο πλευρές αντιλαμβάνονται ότι θα πρέπει να γίνουν περικοπές στο κόστος της εκπομπής αλλά χωρίς «εκπτώσεις» στην ποιότητά της. Οι αλλαγές αυτές όμως, όπως αποφάσισαν από κοινού, δεν θα γίνουν σε πρόσωπα αλλά σε τεχνικά μέσα, είτε μειώνοντας τα συνεργεία για τα εξωτερικά ρεπορτάζ, είτε τις ζωντανές συνδέσεις. Σκοπός τόσο του σταθμού όσο και των παρουσιαστών είναι να μην χαθεί καμία θέση εργασίας από το δυναμικό της εκπομπής. Για το λόγο αυτό μάλιστα και ο Λιάγκας με τη Σκορδά δέχτηκαν μία περικοπή, της τάξης του 5% ως 10%, στις αμοιβές τους, σε σχέση με φέτος. Άλλωστε, όπως είπαμε, οι «επιταγές» των καιρών απαιτούν… κούρεμα και αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι!

Η συζήτηση δεν κράτησε πολύ καθώς πρόκειται να υπάρξουν και άλλες, τηλεφωνικές κυρίως επαφές, μέχρι να πέσουν επίσημα οι υπογραφές στα καινούργια συμβόλαια. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, και οι δύο πλευρές θεωρούν ότι το «Πρωινό mou» θα ρίξει τίτλους τέλους αύριο Παρασκευή, αλλά τον ερχόμενο Οκτώβριο, ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά θα μας καλωσορίσουν μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού. Κι όπως φαίνεται, μαζί τους θα είναι πάλι και οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη, Τάσος Θεοδώρου, Σάσα Σταμάτη καθώς και -εννοείται- η Βίκυ Παγιατάκη και ο Άκης Πετρετζίκης.

Δεν είναι τυχαίο που αύριο, μετά το τέλος της εκπομπής για τη φετινή σεζόν, το ζευγάρι με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Πρωινού mou», θα πάνε για φαγητό, όπου Γιώργος και Φαίη αναμένεται να τους ανακοινώσουν ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουν να είναι παρέα και την επόμενη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε