Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι είπε η Κορομηλά στον Κωστόπουλο

Η Ρούλα… γρατζουνά το Λαζόπουλο

Χθες το βράδυ αργά γυρίστηκε η εκπομπή και σήμερα το «Βράδυ» στις 11 προβάλλεται η ομότιτλη εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον ALPHA. Καλεσμένοι της αποψινής εκπομπής είναι οι τραγουδιστές Νατάσσα Θεοδωρίδου και Νίνο αλλά και η Ρούλα Κορομηλά. Η οποία… έβγαλε νύχια!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η Ρούλα απαντά μέσα από την εκπομπή του Κωστόπουλου στα σχόλια που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό για την παρουσίαση του «Big Brother» ενώ σχολιάζει όσα έχει πει για αυτήν και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Χαρακτηριστική είναι η φράση που χρησιμοποίησε πρόσωπο που ήταν παρών στο γύρισμα της εκπομπής του Κωστόπουλου, λέγοντας πως «με όσα είπε η Ρούλα… γρατζουνά τον Λάκη. Θα δείτε και θα ακούσετε πολλά γιατί η Ρούλα δεν δίστασε να απαντήσει Σε όλες τις ερωτήσεις του Κωστόπουλου».

Σίγουρα λοιπόν το «Βράδυ» θα δημιουργήσει… πολλά σχόλια για την κόντρα που φαίνεται ότι υπάρχει τελευταία στο κανάλι της Κάντζας μεταξύ Λαζόπουλου και Κορομηλά.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit με την ίδια άνεση σε όλες τις «σκληρές» ερωτήσεις του οικοδεσπότη απάντησαν και ο Νίνο αλλά η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μάλιστα μίλησε και για την προσωπική ζωή της.

Να δείτε ότι απόψε το «Βράδυ» στις 11, θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά που θα δώσουν τροφή για πολλές μέρες!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε