Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Τι εκπομπή ετοιμάζει η Ναταλία Δραγούμη

Ποιοι είναι οι αξιόλογοι και έμπειροι συντελεστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ

Είναι γνωστό ότι την επόμενη σεζόν υπάρχει μεγάλη μείωση στον αριθμό των σειρών και των σήριαλ. Των «ελληνικών σειρών και σήριαλ» να διευκρινίσουμε, καθώς θα χορτάσουμε τούρκικα, βραζιλιάνικα ενώ –δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση!- μπορεί ακόμα και  κινέζικα.

Τουλάχιστον κάποιοι ηθοποιοί που έχουν την ικανότητα της παρουσίασης εκπομπών θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο τηλεοπτικό τοπίο. Μία εξ αυτών η Ναταλία Δραγούμη που ετοιμάζεται να παρουσιάσει εκπομπή στο ΣΚΑΪ και μάλιστα με καταξιωμένους συνεργάτες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit λοιπόν, η Ναταλία θα παρουσιάσει μία περιηγητική εκπομπή με αρκετή μαγειρική. Αλλά όχι «παραδοσιακές και συνταγές της γιαγιάς» αλλά όσο πιο παλιές και ξεχασμένες συνταγές για φαγητά που φτιάχνονταν στα αρχαία χρόνια.

Η εκπομπή θα έχει αρκετή έρευνα και πρόκειται να γυρίσει όλη την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη και από νησί σε νησί. Μάλιστα το «οδοιπορικό» της προς αναζήτηση των «αρχαίων γεύσεων» σε συνδυασμό όμως με την παρουσίαση των υπέροχων τόπων και τοπίων της χώρας μας θα γίνεται με τη Ναταλία καβάλα στη μεγάλου κυβισμού μηχανής της.

Και είμαστε σίγουροι ότι τα πλάνα και το στήσιμο της εκπομπής θα είναι υπέροχα και πρωτότυπα αφού τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ που έχει σκηνοθετήσει πολλές σπουδαίες τηλεοπτικές σειρές.

Στην επιμέλεια της εκπομπής η Βάνα Δημητρίου, μία σεναριογράφος με αρκετές περγαμηνές επιτυχίας.

Η παραγωγή είναι της PLD που επίσης έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πώς να δημιουργεί αξιόλογες τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές και σήριαλ.

Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο τίτλος της εκπομπής οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ έχουν καταλήξει σε δύο αλλά δεν τους αποκαλύπτουμε για να μην χαλάσουμε την έκπληξη. Θα αποφασίσουν όμως τις επόμενες ημέρες αφού ήδη χθες γυρίστηκε το τρέιλερ που θα πρέπει να ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα. Αξίζει να σας πούμε ότι ακόμα και για το τρέιλερ έγινε πολύωρο γύρισμα, στο οποίο η Ναταλία Δραγούμη ήταν συνέχεια καβάλα στη μηχανή της και οδηγούσε… όλες τις εποχές του χρόνου! Μόνο αυτό για να μην προδώσουμε περισσότερα για την έξυπνη ιδέα!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου και η εκπομπή θα ξεκινήσει να προβάλλεται γύρω στα τέλη Οκτωβρίου αν και μπορεί λόγω των εκλογών να ξεκινήσει αμέσως μετά από αυτές. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα με πιθανότερες ημέρες το σαββατοκύριακο.  
Τελικά, εκεί στο κανάλι του Φαλήρου τα κάνουν… ήσυχα και μυστικά αλλά ετοιμάζουν αρκετά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε