Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ti ετοιμάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της και ποιοι θα είναι στο πάνελ.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού σε λίγες μέρες πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η καθημερινή εκπομπή της στο ALTER.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της θα καλωσορίσουν τους τηλεθεατές τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο, η εκπομπή θα συνεχίσει να έχει τον τίτλο «Πολύ Μπλα Μπλα» και μαζί της θα είναι η Αλεξάνδρα Τσόλκα, ο Στάθης Παπούλιας κι ο Νίκος Παρτσώλης που ήταν και πέρυσι στην καθημερινή εκπομπή με παρουσιάστρια τότε, τη Φαίη Σκορδά. Μαζί τους θα είναι η Ελένη Φωτοπούλου, όπως πρώτα σας είχαμε γράψει στο Newsit, αλλά και ο Βασίλης Τσατσάνης που ήταν στην εκπομπή της Βάσιας Λόη.

Το σκηνικό της εκπομπής θα είναι καινούργιο σε γαλάζιο και λαχανί χρώμα και τις επόμενες μέρες όλοι οι συντελεστές θα κάνουν πρόβα στο καινούργιο σκηνικό για να διορθώσουν ό,τι χρειάζεται μέχρι τις 6 Σεπτέμβρη που το «Πολύ μπλα μπλα» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή θα κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν.

Τις επόμενες μέρες οι υπεύθυνοι του ALTER θα αποφασίσουν και την ακριβή ώρα προβολής της εκπομπής αφού ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ούτε η ώρα έναρξης αλλά ούτε κι η ώρα που θα παραδίδει το πρόγραμμα στην εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» που θα ακολουθεί.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε