Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι ετοιμάζει ο Έκτορας Μποτρίνι

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι ετοιμάζει ο Έκτορας Μποτρίνι

Τα προβλήματα στην εκπομπή «Εφιάλτης στην κουζίνα»

Γυρίσματα για τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» κάνει αυτήν την περίοδο ο Έκτορας Μποτρίνι. Η… δυσκολία μάλιστα που αντιμετωπίζει και ο ίδιος ο σεφ αλλά και οι υπεύθυνοι της εκπομπής του ALPHA είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές αιτήσεις από εστιατόρια που έχουν ζητήσει τη βοήθεια, τις γνώσεις του και βέβαια, την προβολή μέσω της εκπομπής του. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να γίνει σωστή επιλογή στους πολλούς υποψήφιους που θέλουν να βιώσουν τον… «Εφιάλτη στην κουζίνα» τους! Λογικό να υπάρχει τόση πληθώρα υποψηφίων αφού το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο… τους πίνακες τηλεθέασης. Σημειώνοντας λοιπόν τηλεθεάσεις, ο ALPHA χαίρεται ενώ οι εστιάτορες προβάλλουν τα μαγαζιά τους και μετά μπορούν να τα διαφημίζουν ως «δια χειρός Μποτρίνι»!

Η επιτυχία του γνωστού σεφ είναι δεδομένη. Ακόμα και προκαλώντας… εφιάλτες έχει κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η μία πρόταση ακολουθεί την άλλη…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ALPHA έχουν ήδη προτείνει στον Έκτορα Μποτρίνι κι άλλη μία τηλεοπτική εκπομπή. Η οποία όμως δεν θα είναι εφιάλτης αλλά… όνειρο για τους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στην καινούργια εκπομπή ο Έκτορας Μποτρίνι θα προσπαθεί να βοηθήσει άνεργους νέους που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα να αγαπήσουν τη ζωή… και τα μαγειρέματα! Με τις γνώσεις και την εμπειρία του ο Μποτρίνι θα προσπαθεί να δείξει στους συμμετέχοντες ότι υπάρχει ο δρόμος… προς την κουζίνα! Άλλωστε έχει αποδειχτεί ότι τα «μαγειρέματα» κάνουν τη ζωή ορισμένων πιο εύκολη. Ε, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μποτρίνι θα προσπαθεί να μυήσει τους νέους στα μυστικά των -άνευ εισαγωγικών- μαγειρεμάτων!

Έτσι, τον επόμενο μήνα ο γνωστός σεφ με τους υπεύθυνους του ALPHA θα συζητήσουν ξανά για να αποφασίσουν αν θα κάνουν το «Δρόμο προς την κουζίνα» (τυχαίος τίτλος!) ή αν θα έχουν κάποια άλλη πρόταση για το Μποτρίνι.

Σίγουρα όμως, γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί ο κύκλος του «Εφιάλτη στην κουζίνα» και στις αρχές Φλεβάρη ο Έκτορας Μποτρίνι θα κάνει πρεμιέρα με καινούργια εκπομπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε