Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι ετοιμάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος

‘Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή του στον ALPHA

Η αλήθεια είναι ότι ο ALPHA θέλει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να εντάξει στο πρόγραμμά του εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες περίπου ενώ ήταν στον αέρα το «Greek Idol». Οι γερμανοί υπεύθυνοι του ALPHA, βλέποντας τον Κωστόπουλο στην κριτική επιτροπή του talent show αλλά και ακούγοντάς τον στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο «Nitro» έμειναν έκπληκτοι από τον τρόπο επικοινωνίας με τους ακροατές του. Έτσι, μιλώντας μαζί του σκέφτηκαν να του προτείνουν ένα βραδινό talk show. Η αρχική σκέψη των στελεχών κι αυτό που έψαχναν να κάνουν ήταν μία εκπομπή σαν αυτή του David Letterman.

Αφού το συζήτησαν λοιπόν με τον Κωστόπουλο αποφάσισαν να κάνουν κι ένα δοκιμαστικό για να δουν ποιο είναι το αποτέλεσμα. Όπερ κι εγένετο με καλεσμένους τη Ρούλα Κορομηλά και τον Γιώργο Λιάγκα. Το αποτέλεσμα ικανοποίησε τόσο πολύ τα στελέχη του καναλιού που προσπαθούν τώρα πια να προγραμματίσουν το ποια είναι η καλύτερη μέρα και ώρα προβολής της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία, και διάρκειας μιας ώρας όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι μόνος του, χωρίς να έχει κάποιον ή κάποια συμπαρουσιάστρια και θα φιλοξενεί δύο με τρεις καλεσμένους ενώ στο στούντιο θα υπάρχουν και 50 άτομα κοινό.

Αν και ο Πέτρος Κωστόπουλος αλλά και το κανάλι θέλουν η εκπομπή να είναι live, λόγω κάποιων τεχνικών θεμάτων τελικά μάλλον θα πρέπει να μαγνητοσκοπείται. Αυτό όμως, θα γίνεται λίγο πριν από την προβολή της για να μπορεί να σχολιάζει με τους καλεσμένους του θέματα επικαιρότητας.

Έτσι, την επόμενη σεζόν ο Πέτρος Κωστόπουλος θα κάθεται στην κριτική επιτροπή του Greek Idol αλλά και στην καρέκλα του δικού του ανατρεπτικού talk show.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε