Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: τι γίνεται με τις ελληνικές σειρές του MEGA;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: τι γίνεται με τις ελληνικές σειρές του MEGA;

Δυσάρεστες όπως φαίνεται είναι οι εξελίξεις που δρομολογούνται στο κανάλι της Μεσογείων. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο αναγκάζουν τα στελέχη του MEGA να λάβουν δυσάρεστες αποφάσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μία από αυτές είναι ο περιορισμός των επεισοδίων των τριών ελληνικών σειρών τους, «Πίσω στο σπίτι», «Με λένε Βαγγέλη» και «Κλινική περίπτωση».

Αν και οι σειρές πηγαίνουν πολύ καλά σε τηλεθέαση, εντούτοις το κανάλι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά και όπως φαίνεται, παρά την επιτυχία τους, θα αναγκαστούν να περιοριστούν σε λιγότερα επεισόδια από τον αρχικό προγραμματισμό.

Βέβαια, σκοπός των στελεχών είναι οι τρεις πετυχημένες ελληνικές σειρές να ρίξουν αυλαία γύρω στα τέλη Μαΐου, οπότε θα αναγκαστούν να προβάλλουν κάποια επεισόδιά τους σε επανάληψη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μέτρα που αναγκάζονται να λάβουν έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε υψηλότατα στελέχη που δεν μπορούν να ευχαριστηθούν την επιτυχία των προγραμμάτων τους.

Ιδιαίτερη δυσαρέσκεια όμως, έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι πιέζονται από τους μετόχους του καναλιού να προβούν σε αρκετές απολύσεις εργαζομένων.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υψηλότατο στέλεχος του σταθμού με πετυχημένη πορεία στο χώρο και μετά από μακρά θητεία στο κανάλι της Μεσογείων σκοπεύει να δηλώσει την παραίτησή του καθώς δεν θέλει να χρεωθεί τις απολύσεις εργαζομένων που έχουν δουλέψει σκληρά για το κανάλι.

Να δούμε λοιπόν ποιες θα είναι τις επόμενες μέρες οι εξελίξεις στο MEGA που καταφέρνει και αυτή τη σεζόν να είναι στην κορυφή της τηλεθέασης αλλά που δεν μπορεί να χαρεί όπως θα έπρεπε, την επιτυχία του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε