Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι γίνεται με το δικηγόρο στο DEAL του Φερεντίνου

Η αλήθεια για τη “συμμετοχή” του ποινικολόγου Θέμη Σοφού

Το έχουμε γράψει πολύ καιρό ότι το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια στην απογευματινή ζώνη με το «Love Bites», αποφάσισε να στραφεί σε πιο σίγουρες επιλογές κι έτσι επαναφέρει το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι, το οποίο σκοπεύει να προβάλλει καθημερινά πριν από το δελτίο ειδήσεών του απέναντι στα «Μυστικά της Εδέμ».
 
Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στον ΑΝΤ1 μελετούν και το σχέδιο… κόντρας με το «Κάτι ψήνεται», δηλαδή να αλλάξουν ώρα προβολής στο δελτίο τους. Δεν αποκλείεται λοιπόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (με τη Μαρία Χούκλη, κατά πως δείχνουν όλα μέχρι στιγμής κι αν πέσουν οι τελικές υπογραφές) να μεταδίδεται στις 7 το απόγευμα απέναντι στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Έτσι, την ώρα που θα μεταδίδονται τα δελτία ειδήσεων του MEGA και του ALTER, στον ALPHA θα προβάλλεται το «Κάτι ψήνεται» και στον ΑΝΤ1 το «Deal». Αυτά όμως, πρόκειται να αποφασιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Στις αρχές πάντως Σεπτεμβρίου τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκοπεύουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Deal». Προς το παρόν μελετούν διάφορα… τεχνικά κι οικονομικά κυρίως προβλήματα που έχουν με το τηλεπαιχνίδι.
 
Ας αφήσουμε όμως τα οικονομικά (αν και αυτά κινδυνεύουν να τινάξουν το «Deal» στον αέρα!) κι ας αναφερθούμε στα «τεχνικά» όπως το ποιος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης on camera του παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου.
 
Είναι γνωστή η αποχώρηση του Γιάννη Μαρακάκη από το νομικό τμήμα του Ομίλου ΑΝΤ1 όπου εργαζόταν. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 λοιπόν αναζητούν τον αντικαταστάτη του που θα είναι μαζί με τον Φερεντίνο. Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν και δημοσιεύτηκαν λοιπόν τις τελευταίες ημέρες είναι και του ποινικολόγου Θέμη Σοφού.
 
Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ποτέ δεν έγινε πρόταση στο γνωστό δικηγόρο. Κάποιοι όμως, φαίνεται ότι λόγω της δημοσιότητας που έχει δημιουργηθεί από τη σχέση του Θέμη Σοφού και της παρουσιάστριας του ALTER Σταματίνας Τσιμτσιλή θέλησαν να… παντρέψουν το δικηγόρο με την τηλεόραση. Καμία σχέση όμως αφού ο Θέμης Σοφός δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει… τηλεοπτική καριέρα όπως η σύντροφός του! Άλλωστε, είναι σίγουρο πως αν ο ποινικολόγος το επιθυμούσε, ασχολούμενος με υποθέσεις όπως της Μονής Βατοπεδίου (ως δικηγόρος του Εφραίμ) θα μπορούσε να είναι καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα!
 
Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον του γνωστού δικηγόρου, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η μάχιμη δικηγορία και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου διδάσκει δύο μαθήματα!
 
Συνεπώς, αφού ο Θέμης Σοφός δεν ενδιαφέρεται για τηλεοπτική καριέρα, θα πρέπει οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 να στραφούν αλλού για να κάνουν deal για το «Deal» τους!
 
Αν κι όπως είπαμε, η επιλογή του δικηγόρου που θα είναι στο πλατό μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες των υπευθύνων του ΑΝΤ1. Αυτά που τους καίνε είναι άλλα deals αφού εν μέσω οικονομικής στενότητας είναι δύσκολο να βρεθούν τόσα χρήματα στις… βαλίτσες του τηλεπαιχνιδιού!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε