Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι γίνεται με το «Greek Idol»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι γίνεται με το «Greek Idol»

Ένα… μυστήριο πλανάται τον τελευταίο καιρό γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον του «Greek Idol».

Αν και ο ALPHA έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής του talent show από την ξένη εταιρεία παραγωγής και μάλιστα πληρώνοντας αδρά, εντούτοις δεν έχει ακόμα ξεκινήσει γυρίσματα ώστε να βγει στον αέρα τη φετινή σεζόν. Κι όπως μαθαίνουμε, τα γυρίσματα αυτά θα αργήσουν πολύ να ξεκινήσουν!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγες μέρες τα στελέχη του ALPHA φαίνεται να… πάγωσαν το talent show και να μην σκοπεύουν να το βγάλουν στον αέρα τη φετινή σεζόν. Φαίνεται ότι οι οικονομικές συνθήκες αναγκάζουν τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας να αποφασίσουν να πληρώσουν -ως οφείλουν!- τα δικαιώματα αλλά να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραγωγή. Άλλωστε, με τόση καθυστέρηση που έχει υπάρξει το «Greek Idol» θα έπεφτε σε κόντρα με το «Dancing with the stars» που θα ξεκινήσει να προβάλλει ο ΑΝΤ1 και όπως αποδεικνύεται οι υπεύθυνοι στον ALPHA φοβούνται τη μάχη!

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες αποφάσισαν να προβάλλουν το «Greek Idol» το φθινόπωρο με την έναρξη της επόμενης σεζόν και πριν κάποιο άλλο κανάλι ξεκινήσει την προβολή κάποιου άλλου talent show. Βέβαια, να επισημάνουμε ότι όλα όσα συμβαίνουν φέτος στο τηλεοπτικό τοπίο αποφασίζονται μήνα με το μήνα, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς τα πάντα μπορεί να ανατραπούν.

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε