Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι γίνεται στις οντισιόν του «Big Brother»

Η κόντρα με το “XFactor” στη Θεσσαλονίκη.

Χαμός…! Μόνο με αυτή τη λέξη μπορούμε να περιγράψουμε το τι γίνεται στις οντισιόν για τοBig Brother». Κατ’ αρχάς οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία των υπευθύνων του ALPHA αφού χιλιάδες άτομα, όλων των ηλικιών θέλουν να λάβουν μέρος στο ριάλιτι. Ίσως λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, όλο και περισσότεροι ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν με τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι να κερδίσουν δημοσιότητα για να την «εκμεταλλευθούν» μετά ή ακόμα και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 200 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, άντρες και γυναίκες, νεαρής αλλά και αρκετά… προχωρημένης ηλικίας περνούν από τις οντισιόν και διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». Για το λόγοι αυτό και οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ριάλιτι βρίσκοντας σε συνεχείς οντισιόν.

Μετά το πέρας της πρώτης φάσης των οντισιόν στην Αθήνα (αφού θα υπάρξει και δεύτερη φάση στην πρωτεύουσα) οι υπεύθυνοι της παραγωγής βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη! Όπου σας θυμίζουμε ότι από χθες, στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται επίσης και το X Factor» με την κριτική επιτροπή να προσπαθεί να εντοπίσει τους διαγωνιζόμενους που διαθέτουν το «Χ»! Έτσι, στο ένα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται η ομάδα του “Big Brother” και στο άλλο αυτή του «X Factor». Τυχαίο; Δεν νομίζω…!

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες τουNewsit, οι οντισιόν του «Μεγάλου Αδερφού» θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν στην Κρήτη!

Αμέσως μετά από μία βδομάδα οι υπεύθυνοι της παραγωγής στο ριάλιτι του ALPHA θα ταξιδέψουν μέχρι την Κύπρο για να δουν από κοντά τους υποψήφιους «κατοίκους» για το σπίτι του «Big Brother»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε