Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… κλέψαμε από την Ελεονώρα Μελέτη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… κλέψαμε από την Ελεονώρα Μελέτη;

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα η «Μεσημεριανή μελέτη» στο STAR. Χθες μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της έκαναν γενική δοκιμή, ενώ ρεπορτάζ και δηλώσεις τους, παρακολουθήσαμε και στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού της Κηφισιάς.

Όπως είναι λογικό η Ελεονώρα προσπαθεί να κρατήσει ως εφτασφράγιστο μυστικό τι θα έχει η εκπομπή της τη Δευτέρα. Αυτό που έχουμε πληροφορηθεί είναι ότι στο στούντιο της εκπομπής θα βρεθεί η Μαριέττα Χρουσαλά που, λόγω μάλιστα και της εγκυμοσύνης της, θα έχει να πει πολλά. Ωστόσο, εκτός από τα θέματα της εκπομπής, οι συντελεστές της εκπομπής προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό και το ιδιαίτερο στοιχείο που υπάρχει στο καινούργιο σκηνικό της εκπομπής και που σας είχαμε αποκαλύψει από το Newsit, τα γκράφιτι. Είναι δε η πρώτη φορά που θα υπάρξει εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που είναι γεμάτο graffiti.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του STAR «το σούπερ νεανικό σκηνικό είναι του Μιχάλη Αθανασιάδη και αποτελείται από δύο εντελώς διαφορετικούς αλλά απόλυτα λειτουργικούς χώρους. Το τραπέζι, εκεί που κάθεται η παρέα και τα λέει όλα, και το μοντέρνο σαλόνι, όπου η Ελεονώρα υποδέχεται τους καλεσμένους της για κουβεντούλα. Και στους δύο χώρους, τις εντυπώσεις κερδίζουν οι graffiti παρεμβάσεις του βραβευμένου νεαρού καλλιτέχνη Άλεξ Μαρτίνεζ».

Στο ρεπορτάζ του STAR μάλιστα που προβλήθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, οι κάμερες πρόσεξαν να μην φανούν τα γκράφιτι, αφού είναι από τις εκπλήξεις τις εκπομπής. Εμείς όμως, καταφέραμε και… κλέψαμε ορισμένα από αυτά και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι πραγματικά πολύ ωραία και πρωτότυπα, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο νεανικό κλίμα στο σκηνικό και ύφος της εκπομπής. Όπως θα δείτε, σε αυτά υπάρχουν οι καρικατούρες των συντελεστών της εκπομπής, όπως βεβαίως και της παρουσιάστριας Ελεονώρας Μελέτη. Πάρτε λοιπόν μία μικρή… γεύση από αυτά τα πολύ ωραία και πρωτότυπα γκράφιτι και τα υπόλοιπα θα τα δείτε τη Δευτέρα στη μία το μεσημέρι που κάνει πρεμιέρα η «Μεσημεριανή μελέτη»!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε