Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… ξεπαγώνουν στο Mega;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… ξεπαγώνουν στο Mega;

Να, τέτοιες ειδήσεις θέλω να μαθαίνουμε. Γιατί, με τέτοια… φτώχεια που έχει πέσει και στο τηλεοπτικό τοπίο, το να μαθαίνουμε ευχάριστες εξελίξεις για ωραία προγράμματα, μας κάνει χαρούμενους! Και να σας εξηγήσουμε πού αναφερόμαστε…

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο MEGA άρχισαν να συζητούν ξανά για μία καινούργια σειρά που μας έχει απασχολήσει πολύ πριν από καιρό, αλλά που δυστυχώς, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, η σειρά μπήκε στο ψυγείο. Ο λόγος για τη σειρά «Είναι μακριά ακόμα μπαμπά Στρουμφ», το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Πάνος Χριστόπουλος και είχε κατατεθεί στο κανάλι της Μεσογείων πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Αν και τα στελέχη του MEGA ήταν ενθουσιασμένα με αυτό και σκόπευαν να το βγάλουν στον αέρα την προηγούμενη σεζόν, εντούτοις τα γυρίσματα που απαιτούνταν για τη σειρά ήταν πολύ υψηλού κόστους και έτσι, τελευταία στιγμή, η σειρά δεν πήρε το πράσινο φως. Ωστόσο, στο κανάλι της Μεσογέίων, ποτέ δεν την ξεχνούσαν και όλο και έριχναν κλεφτές ματιές στο… ψυγείο, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να τη βγάλουν από κει και να την πραγματοποιήσουν.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες, στελέχη της εταιρείας παραγωγής που έχει αναλάβει τη σειρά, πιστεύοντας πολύ σε αυτήν, κάθισαν μαζί με το σεναριογράφο και… έριξαν το κόστος, προσγειωμένοι στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Το «προσγειωμένοι» δε, δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού το σενάριο ασχολείται με τη ζωή και τους έρωτες πιλότων και στα αρχικά σενάρια απαιτούνται πολλές απογειώσεις αεροσκαφών και πολυέξοδα γυρίσματα. Τα οποία, υπάρχουν αρκετά και στα τελευταία, αναπροσαρμοσμένα σενάρια, αλλά βρέθηκαν τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων, ώστε ναι μεν να γίνουν και να μην αλλοιωθεί η ποιότητα της σειράς, αλλά χωρίς να ανεβάζουν το κόστος της στα ύψη.

Έτσι, πριν λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ στελεχών του MEGA με στελέχη της εταιρείας παραγωγής και συζήτησαν το καινούργιο κοστολόγιο της σειράς, το οποίο φαίνεται ότι δεν είναι απαγορευτικό, οπότε, αν όλα πάνε καλά, σε λίγο καιρό η σειρά θα απογειωθεί, ξεκινώντας γυρίσματα.

Να θυμίσουμε δε, ότι στο «Είναι μακριά ακόμα μπαμπά Στρουμφ», είναι να πρωταγωνιστήσουν τρεις πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, ήτοι η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Λογικό λοιπόν το MEGA να θέλει να τη βγάλει στον αέρα, θεωρώντας δικαιολογημένα ότι με το σενάριο του Χριστόπουλου, την εμπειρία της εταιρείας παραγωγής και το αξιόλογο καστ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μία πολύ καλή σειρά που θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι τελικές αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν τις επόμενες μέρες, κι αν όλα πάνε καλά όπως ελπίζουμε, τότε τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα και το «Είναι μακριά ακόμα μπαμπά Στρουμφ» θα κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριο του 2013.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε