Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… μαγειρεύει ο Έκτορας Μποτρίνι;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι… μαγειρεύει ο Έκτορας Μποτρίνι;

Μπορεί τηλεοπτικά, από πλευρά τηλεθέασης, να έχει… μαγειρέψει μία επιτυχία («Εφιάλτης στην κουζίνα») και μία αποτυχία («Botrini’s Project») αλλά στην κουζίνα θεωρείται από τους καλύτερους σεφ.

Λογικό λοιπόν τα εστιατόριά του να έχουν κερδίσει πολλές διακρίσεις. Ακόμα και το εστιατόριο που χρησιμοποίησε για την παραγωγή του «Botrini’s Project» μπορεί να μην κέρδισε τηλεθεάσεις αλλά κέρδισε βραβεία και πολύ κόσμο που πηγαίνει για να γευτεί τις γαστρονομικές δημιουργίες του.

Τώρα όμως, ο γνωστός σεφ σχεδιάζει να… μαγειρέψει αλλά όχι στο εστιατόριό του. Ο Έκτορας Μποτρίνι ετοιμάζει την επιστροφή του στην τηλεόραση με μία καινούργια εκπομπή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στον ALPHA μελετούν διάφορες εκπομπές και projects που μπορεί να αναλάβει ο Μποτρίνι. Στο κανάλι της Κάντζας έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους με το σεφ και προσπαθούν να βρουν κάποια εκπομπή που να του πηγαίνει και να κάνει επιτυχία, όπως αυτή με τον «Εφιάλτη». Στα… μαγειρέματα μάλιστα που κάνουν στον ALPHA έχουν αποφασίσει πως αν και δεν βρουν κάποιο καλό project, τότε να επαναφέρουν στο πρόγραμμά τους τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» που είναι δοκιμασμένη… συνταγή επιτυχίας αφού σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις. Το επόμενο διάστημα λοιπόν, στο κανάλι της Κάντζας θα αποφασίσουν ποια εκπομπή θα αναλάβει ο Μποτρίνι ώστε μέσα στο καλοκαίρι να κάνουν τα γυρίσματα και η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε