Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τι θα δούμε στον τελικό του «Dancing on ice»

Πάει τελειώνει κι αυτό. Το «Dancing on ice» την επόμενη Κυριακή ρίχνει τίτλους τέλους και θα δούμε αν την επόμενη σεζόν επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η αλήθεια είναι ότι το talent show του ΑΝΤ1 δεν κέρδισε φανατικούς τηλεθεατές όπως το «Dancing with the stars» αλλά παρόλα αυτά έκανε αίσθηση αφού ήταν ένα εντελώς διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν.

Τι ετοιμάζουν όμως, τα στελέχη του ΑΝΤ1 για το μεγάλο τελικό όπου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ιωάννα Πηλιχού θα φορέσουν για τελευταία φορά τα παγοπέδιλά τους; Η μάχη θα είναι σκληρή καθώς και οι δύο έχουν αποδείξει ότι κάνουν εντατικές πρόβες θέλοντας να κάνουν αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Παρ’ όλα αυτά όμως, Πηνελόπη και Ιωάννα είναι πολύ ευχαριστημένες που έφτασαν μέχρι τον τελικό και η κόντρα τους στην παγωμένη πίστα δεν έχει επηρεάσει καθόλου τη φιλία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Την επόμενη Κυριακή λοιπόν οι δύο φιναλίστ θα χορέψουν τρία τραγούδια η κάθε μία. Το ένα θα είναι από παλαιότερη εμφάνισή τους, το δεύτερο θα είναι κάποιο καινούργιο και το τρίτο θα είναι το ίδιο τραγούδι με την ίδια χορογραφία με σκοπό να διαπιστωθεί ποια από τις δύο θα την εκτελέσει καλύτερα.

Το παρόν στο live πρόκειται να δώσουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι ενώ επιθυμία της παραγωγής είναι να τους δούμε ξανά on ice, χορεύοντας κάποιο από τα χορευτικά που έκαναν όσο συμμετείχαν στο talent show.

Εκτός όμως, από τα χορευτικά θα ακούσουμε και πολλά τραγούδια καθώς καλεσμένος είναι ο Μύρωνας Στρατής. Ωστόσο και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αλλά και η Shaya, εκτός από τις φιγούρες τους στον πάγο, θα τραγουδήσουν κι αυτοί προσπαθώντας να διασκεδάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Επίσης, στην πίστα θα βρεθούν και οι δύο προπονητές, ο Σλάβο με τη Σέρι, που θα παρουσιάσουν ένα δύσκολο χορευτικό στον πάγο με εντυπωσιακές φιγούρες. Υπομονή λοιπόν μέχρι την Κυριακή στον τελικό του «Dancing on ice» καθώς, όπως είδατε, ετοιμάζουν πολλά προσπαθώντας οι τηλεθεάσεις να πάρουν φωτιά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε