Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το «Dancing» αρχίζει να… χορεύει!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Το «Dancing» αρχίζει να… χορεύει!

Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για το «Dancing with the stars» ενώ έχουν ακουστεί μάλιστα και διάφορα ονόματα διαγωνιζόμενων.

Ποια είναι όμως η αλήθεια και ποιοι έχουν ήδη κλειστεί να χορέψουν στο talent show του ΑΝΤ1;
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Nessit… ουδείς! Ή μάλλον για να ακριβολογούμε μόνο ένας έχει κλείσει να είναι οριστικά στο επόμενο «Dancing with the stars» κι αυτός είναι ο Σπύρος Χαριτάτος. Από κει και πέρα, στις συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι ενώ έχουν γίνει και κάποια… διερευνητικά τηλεφωνήματα σε ορισμένους τα οποία είναι εντελώς ανεπίσημα και στο στιλ «τι θα έλεγες να χόρευες;»!Αυτό και μόνο αυτό…
 
 
Σύμφωνα όμως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες από σήμερα στον ΑΝΤ1 αρχίζουν να… χορεύουν πιο έντονα για το talent show τους. Σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα πρέπει να συγκεντρωθούν αρκετά ονόματα υποψηφίων ώστε τις επόμενες μέρες να γίνουν πιο επίσημα τα διερευνητικά τηλεφωνήματα.
 
 
Επίσης, τις επόμενες μέρες θα συγκεντρωθούν και τα βιογραφικά των επαγγελματιών χορευτών και χορευτριών που θα λάβουν μέρος στο «Dancing with the stars» και θα είναι οι δάσκαλοι και προπονητές των celebrities διαγωνιζόμενων.
 
Έτσι, σιγά σιγά ο ΑΝΤ1 αρχίζει να χορεύει στους ρυθμούς του «Dancing with the stars» αφού στόχος του είναι να βγει στον αέρα στα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο στις αρχές Απριλίου.
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε