Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ «Master Chef» παίρνει μπροστά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ «Master Chef» παίρνει μπροστά!

Ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες οι εξελίξεις σχετικά με το «Master Chef». Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit, το τελευταίο καιρό πραγματοποιούνταν συνεχώς συναντήσεις μεταξύ στελεχών του MEGA και της εταιρείας παραγωγής, ώστε να βρεθεί λύση για το πετυχημένο ριάλιτι μαγειρικής. Οι συναντήσεις αυτές λοιπόν είχαν αίσιο τέλος, αφού το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε να δώσει χρήματα και να μπορέσουν έτσι, να πάρουν μπροστά ξανά οι «μηχανές» του «Master Chef».

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σήμερα κιόλας, οι μονταζιέρες πιάνουν δουλειά ώστε να «δεθούν» τα επεισόδια που θα προβληθούν. Εδώ όμως, είναι η δυσάρεστη εξέλιξη που αναφέραμε στην αρχή. Η καθυστέρηση που υπήρξε όλο αυτό το διάστημα μέχρι το MEGA να διαθέσει τα απαιτούμενα χρήματα, δεν γινόταν τίποτα και το υλικό παρέμενε στα ράφια. Όσο λοιπόν και να… φουλάρουν οι μηχανές του μοντάζ, δεν προβλέπεται τα επεισόδια να είναι έτοιμα προς προβολή πριν από το τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου και να ξεκινήσει η προβολή του. Έτσι λοιπόν, οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν αρκετά πριν παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους εκπομπή.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο καινούργιος κύκλος του «Master Chef» με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη θα είναι 72 επεισοδίων και το MEGA σκοπεύει να το προβάλλει καθημερινά στις 10 το βράδυ, ώστε να γλιτώσει και την κόντρα με το «Ράδιο αρβύλα», που σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Πάντως, στο κανάλι της Μεσογείων ποντάρουν πολύ στο «Master Chef», υποστηρίζοντας ότι και αυτός, ο δεύτερος κύκλος του, θα αποκτήσει πολλούς φανατικούς τηλεθεατές, αφού είναι καλογυρισμένος και έχει πολλά… μαγειρέματα! Αναμένομε λοιπόν, να το παρακολουθήσουμε το Δεκέμβρη που θα… σερβιριστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε