Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «όχι» της Παπουτσάκη στην επανασύνδεση με τον Τζιόβα

Η σχέση τους απασχόλησε για καιρό τα φώτα της δημοσιότητας. Στην αρχή ουδείς εκ των δύο ηθοποιών την παραδεχόταν αλλά μετά από καιρό αποφάσισαν να κυκλοφορούν μαζί αδιαφορώντας για τα σχόλια.

Τελικά όμως, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας χώρισαν και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Ό,τι όμως, χωρίζει η ζωή, η TV προσπαθεί να τα ενώσει ξανά…! Τουλάχιστον έτσι αποδεικνύεται από όσα συνέβησαν πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο ΑΝΤ1 προσπάθησε να φέρει τους ηθοποιούς ξανά κοντά μέσα από την καινούργια τους σειρά. Όχι! Τα στελέχη στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν αποφάσισαν να το παίξουν… προξενήτρες αλλά να κάνουν τη δουλειά τους. Συγκεκριμένα, αναζητώντας την ηθοποιό που θα υποδυθεί την κόρη της Ρένιας Λουιζίδου στην καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Το αμάρτημα της μητρός μου» έκαναν πρόταση στην Κατερίνα Παπουτσάκη.

Μόνο που σύμφωνα με το σενάριο του Ρήγα η ηρωίδα είναι ζευγάρι με το γιο του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου που θα ενσαρκώσει ο Ορέστης Τζιόβας. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι… ίντριγκα θα υπήρχε με την επανασύνδεσή τους, έστω και μέσα από τους ρόλους τους. Ωστόσο, η Παπουτσάκη αρνήθηκε την –έστω και τηλεοπτικά- επανασύνδεσή της- με τον πρώην σύντροφό της.

Όχι όμως γιατί… φοβήθηκε την ίντριγκα αφού η δουλειά δεν έχει καμία σχέση με την προσωπική ζωή αλλά γιατί η ηθοποιός δεν μπορούσε να συμμετέχει στη σειρά λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Έτσι αρνήθηκε το ρόλο οπότε δεν θα είναι ξανά «ζευγάρι» με τον πρώην αγαπημένο της. Έτσι το συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβε η νεαρή Βίκυ Κάβουρα που θα ζήσει τον «έρωτα» με τον Τζιόβα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε