Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «όχι» του Λαζόπουλου στον ALPHA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «όχι» του Λαζόπουλου στον ALPHA

Το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν το περίμεναν στον ALPHA. Το «όχι» που τους είπε ο Λάκης Λαζόπουλος προκαλεί πολλές εξελίξεις στο κανάλι της Κάντζας.

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όπως όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, έτσι και ο ALPHA, τις τελευταίες μέρες κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς, προσπαθώντας την Κυριακή να κερδίσει τις ψήφους των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας ήθελαν στο… ψηφοδέλτιό τους να συμπεριλάβουν το μεγάλο ατού τους, που δεν είναι άλλο από το Λάκη Λαζόπουλο. Έτσι, όλα είχαν πάρει το δρόμο τους και γίνονταν οι κατάλληλες προετοιμασίες ώστε ο ALPHA το βράδυ της Κυριακής να κάνει πραγματικά την ανατροπή, ανοίγοντας εκτάκτως το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του.

Συγκεκριμένα, ενώ στο ένα στούντιο θα βρισκόταν ο Αντώνης Σρόιτερ με τους καλεσμένους του αναλύοντας τα όσα συμβαίνουν και προκύπτουν από το εκλογικό αποτέλεσμα, στο άλλο στούντιο, εκεί όπου είναι το πλατό του «Αλ τσαντίρι νιουζ», θα βρισκόταν ο Λάκης Λαζόπουλος με τους δικούς του καλεσμένους αλλά και με κοινό, όπως κάνει κάθε Τρίτη. Ο προγραμματισμός αυτός λοιπόν, όπως είναι λογικό, είχε προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στα στελέχη του ALPHA καθώς δικαιολογημένα θεωρούσαν ότι η παρουσία του Λαζόπουλου και τα όσα θα έλεγε και θα σχολίαζε με το δικό του τρόπο θα κατάφερναν να κερδίσουν πάλι τους τηλεθεατές και θα συντονίζονταν στη συχνότητα του ALPHA.

Όλα αυτά όμως, θα γίνονταν. Γιατί τελικά, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» δεν πρόκειται τελικά το βράδυ των εκλογών να ανοίξει.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες, ο Λάκης Λαζόπουλος ενημέρωσε τα υψηλά στελέχη του σταθμού ότι δεν θα μπορέσει τελικά να ανοίξει το «Τσαντίρι» του. Η άρνησή του αυτή, όπως είναι λογικό δυσαρέστησε πολύ τα στελέχη στο κανάλι της Κάντζας που έλπιζαν ότι θα έκαναν την ανατροπή. Γιατί όμως, ο Λαζόπουλος τους είπε «όχι»;

Η απάντηση είναι λόγω φόρτου εργασίας αφού μπορεί να βρισκόμαστε σε προεκλογικό πυρετό αλλά ο Λάκης αυτές τις μέρες βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την παράσταση «Sorry, I am Greek» που θα ανεβάσει τις επόμενες μέρες σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Επειδή λοιπόν ο Λάκης θα κάνει πρόβες ακόμα και την Κυριακή για την παράσταση «Sorry, I am Greek», αναγκάστηκε να πει «sorry, αλλά δεν…» στον ALPHA.

Μπορεί λοιπόν στο κανάλι της Κάντζας να κατέβουν τη βραδιά των εκλογών χωρίς το Λάκη Λαζόπουλο αλλά προσπαθούν να ετοιμάσουν διάφορα άλλα πράγματα, ώστε να κερδίσουν τις «ψήφους» των τηλεθεατών. Ο Αντώνης Σρόιτερ που θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής θα έχει στο πλευρό του τους Δήμο Βερύκιο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου, τους παρουσιαστές Νίκο Μάνεση, Μαρία Νικόλτσιου, Έφη Αλεβίζου, το Διευθυντή Ειδήσεων του Ράδιο 9, Γιάννη Ντάσκα αλλά και καλεσμένους από τον πολιτικό, τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, οι οποίοι θα καταθέσουν την άποψή τους και θα αναλύσουν τις πολιτικές εξελίξεις της ημέρας.

Μεγάλο βάρος έχει δοθεί στη σύγχρονη τεχνολογία με σκοπό τα αποτελέσματα να παρουσιάζονται με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ωστόσο, μπορεί ο Λαζόπουλος να τους είπε «όχι» αλλά ελπίζουν ότι τα όσα θα συμβούν την Κυριακή θα κάνουν το Λάκη να βγει, έστω και τηλεφωνικά και να σχολιάσει τις εξελίξεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε