Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «όχι» του Ψινάκη σε τηλεοπτική πρόταση

Η αρνητική κριτική που άσκησε στο «Fab 5» στάθηκε αφορμή για να διακοπεί η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1. Έτσι, ο Ηλίας Ψινάκης δεν συμμετείχε στα τελευταία επεισόδια της εκπομπής και αποχώρησε από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Παρ’ όλα αυτά όμως, ο Ψινάκης δέχτηκε χθες πρόταση για να συμμετέχει σε καινούργια τηλεοπτική εκπομπή. Και μάλιστα η πρόταση ήρθε από το Μαρούσι!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, χθες, αν και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής είχαν συναντηθεί, συζητήσει και συμφωνήσει με το Χάρη Χριστόπουλο για να είναι στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού συνεχίστηκαν οι συσκέψεις για το talent show. Εκεί λοιπόν, νωρίς χθες το πρωί, έπεσε η πρόταση στο τραπέζι να γίνει κρούση στον Ηλία Ψινάκη να είναι αυτός τελικά που θα καθίσει ξανά στην κριτική επιτροπή μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου και το Βαγγέλη Περρή. Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά αφού στελέχη του ΑΝΤ1 αλλά και της εταιρείας παραγωγής τηλεφωνούσαν στον Ψινάκη, προσπαθώντας να τον πείσουν να είναι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», θεωρώντας –πολύ σωστά!- ότι η παρουσία του –και οι ατάκες του, βεβαίως, βεβαίως- είναι αναγκαίες για την επιτυχία της εκπομπής.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η απάντηση που δόθηκε από τον Ηλία Ψινάκη ήταν αρνητική καθώς αυτήν την περίοδο ασχολείται συνεχώς με το «Για ένα πιάτο φαΐ», το κοινωνικό δηλαδή πρόγραμμα από το οποίο θα συγκεντρώνονται χρήματα και φαγητό για τους συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την καθημερινή διατροφή τους. Ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας προσπαθεί να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο κοινωνικό πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην έχει ελεύθερο χρόνο για τα γυρίσματα. Άλλωστε, όπως λέγεται, στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, πρόκειται να κατέβει υποψήφιος, οπότε δεν θα πρέπει κατά την προεκλογική περίοδο να εμφανίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια, έστω και ως κριτής στο talent show. Μπορεί λοιπόν να είπε όχι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά σκοπεύει να κατέβει στις εκλογές και να αποδείξει ότι διαθέτει ταλέντο και στην πολιτική.

Έτσι λοιπόν, μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια να τον πείσουν, τα στελέχη του ΑΝΤ1 επέλεξαν το Χάρη Χριστόπουλο καθώς το θέμα με την κριτική επιτροπή έπρεπε να έληγε χθες αφού σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα και με την κριτική επιτροπή. Οπότε από σήμερα το μεσημέρι, ο Χρήστος Φερεντίνος, ως παρουσιαστή ς της εκπομπής, θα καλωσορίσει στο πλατό την Ευγενία Μανωλίδου, το Βαγγέλη Περρή και το Χάρη Χριστόπουλο και οι κάμερες θα ξεκινήσουν να γράφουν τα ταλέντα ώστε η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα είτε στις 16, είτε στις 23 του μήνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε