Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το πιο αγαπημένο ελληνικό παιχνίδι γίνεται και τηλεοπτικό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το πιο αγαπημένο ελληνικό παιχνίδι γίνεται και τηλεοπτικό

Είναι ελληνικό και έχει χιλιάδες φανατικούς χρήστες. Πολύ σύντομα όμως δεν θα παίζεται μόνο μέσα από τη mobile συσκευή ή το desktop αλλά και από την τηλεοπτική οθόνη καθώς έρχεται και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για το «Quizdom», το Νο1 ελληνικό social quiz γνώσεων που έχουν «κατεβάσει» περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες, ενώ υπολογίζεται ότι γύρω στις 250 χιλιάδες από αυτούς παίζουν καθημερινά προσπαθώντας να απαντήσουν στις ερωτήσεις πολλών κατηγοριών, από ιστορία και πολιτική έως αθλητικά και celebrities. Αυτό που έχει κερδίσει τους χιλιάδες χρήστες είναι ότι οι «μάχες» γνώσεων δεν είναι απέναντι σε κάποιο πρόγραμμα αλλά με άλλους χρήστες, ακόμα και φίλους προσπαθώντας να αποδείξουν ποιος είναι ο «Βασιλιάς της Γνώσης»! Το «Quizdom» μάλιστα είναι ελληνικό προϊόν και «γονείς» του είναι ο Τριαντάφυλλος Ξυλούρης και ο Παντελής Μαυρομάτης που είχαν τη γνώση και την αγάπη να το δημιουργήσουν…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το «Quizdom» έρχεται σύντομα και στο τηλεοπτικό τοπίο αφού ο ALPHA κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα!  Και λέω «κατάφερε» γιατί το Νο1 ελληνικό social quiz γνώσεων είχε αρκετούς… μνηστήρες αφού το είχαν βάλει στο μάτι και στελέχη άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Τελικά όμως τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας αποδείχτηκαν καλύτεροι «παίκτες» και έκλεισαν τη συμφωνία αποκτώντας τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά του. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στις αρχές Ιανουαρίου θα γίνουν και δοκιμαστικά για το ποιο πρόσωπο θα αναλάβει την παρουσίασή του με σκοπό να βγει στον αέρα στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Έτσι από την αρχή του χρόνου θα ξεκινήσει να μεταδίδεται και το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο τηλεοπτικό «Quizdom». Ωστόσο, αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το πότε θα προβάλλεται μάλλον επειδή ο ALPHA έχει στο καθημερινό πρόγραμμά του ένα επίσης πετυχημένο τηλεπαιχνίδι, το «Άκου τι είπαν» με τον Χρήστο Φερεντίνο, το «Quizdom» θα μπει στη ζώνη του σαββατοκύριακου. Οι διαγωνιζόμενοι θα κερδίζουν χρήματα και δώρα, αλλά σκοπός των στελεχών του ALPHA είναι οι τηλεθεατές να περνούν ευχάριστα δοκιμάζοντας και το… εύρος των γνώσεών τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε